Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: "Έσκασαν" τα ευχάριστα! Η φωτογραφία με το μωρό!

Ο μπέμπης είναι κούκλος!

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα:

Επιτέλους τα ευχάριστα "έσκασαν" για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα και τα ανακοίνωσαν με μία φωτογραφία με το πιο γλυκό μωρό του κόσμου!

Οι δυο τους έγιναν για πρώτη φορά νονοί μιας και βάφτισαν τον μικρό Έκτορα!

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από την ημέρα της βάφτισης, στην οποία φόρεσε ένα "θανατηφόρο" κατακόκκινο φόρεμα!

«Και κάπως έτσι γίναμε νονοί ... στο πιο γλυκό μωρό του κόσμου !!! Μεγάλη ευλογία !!! Έκτορα, Έλενα, Λευτέρη σας αγαπάμε τόσο πολύ!!! #αντεκαισταδικαμας» έγραψε η πανέμορφη παρουσιάστρια.

Το ζευγάρι είναι άλλωστε πιο ερωτευμένο από ποτέ και αυτό το δείχνει σε κάθε του κοινή εμφάνιση!

Χριστίνα Μπόμπα: Έτοιμη να γίνει μητέρα! Το μωρό που την τρέλανε! Φωτογραφίες ντοκουμέντο...

Αποκλειστικές φωτογραφίες ντοκουμέντο από το μωρό που τρέλανε την Χριστίνα Μπόμπα! Έτοιμη να γίνει μητέρα η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη...

Σαν να μπήκε στο μυαλό χιλιάδων θαυμαστών της που θέλουν να τη δουν ευτυχισμένη. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έχει γεννηθεί για να γίνει μητέρα και όσοι δεν το πιστεύουν, φτάνει να δουν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε κατ' αποκλειστικότητα το YOU, όπου κρατάει το παιδί μιας φίλης της.

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Έξω από το αεροδρόμιο! Στην αγκαλιά της μαμάς του πριν το... αντίο!

Δεν χρειάστηκε πολύ για να μπει στο... πετσί του ρόλου, αφού αμέσως άρχισε να κάνει παιχνίδια με το χαριτωμένο βρέφος και να το «πνίγει» με φιλιά και αγκαλιές, ενώ εκείνο με τη σειρά του τής χαμογελούσε από χαρά. Αυτή την περίοδο η γοητευτική σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μπορεί να έχει επικεντρωθεί στο «Voice», το οποίο συμπαρουσιάζει με τον Γιώργο Λιανό με τεράστια επιτυχία, αφού τα ποσοστά τηλεθέασης φτάνουν στο 40%, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η οικογένεια είναι στο πίσω μέρος του μυαλού της. Κάθε άλλο, αφού σε αυτή την έξοδο της περασμένης Τετάρτης βρισκόταν μαζί της και ο Σάκης Τανιμανίδης, με τον οποίο είναι στα καλύτερά τους.

Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα μωρό

Το μήνυμα ελήφθη...

Χριστίνα Μπόμπα παιδί

Πολλοί μπορούν να εκλάβουν τα παραπάνω φωτογραφικά στιγμιότυπα ως ένα μήνυμα της Χριστίνας στον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, κάτι που δεν χρειαζόταν όμως, καθώς εκείνος δεν έχει κρύψει πως μεγάλη του επιθυμία μετά τον γάμο είναι ο ερχομός ενός παιδιού. Το ζευγάρι έφαγε μαζί σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και στη συνέχεια πήγε για να ετοιμάσει βαλίτσες. Προορισμός τους το Μόναχο, όπου πέρασαν το Σαββατοκύριακο μαζί με φίλους.

Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ