Σμαράγδα Καρύδη: Ποιος Αθερίδης; Ο Γιάννης της ξάπλωσε στο χαλί και είναι κούκλος!

Απίστευτη φωτογραφία!

Σμαράγδα Καρύδη: Ποιος Αθερίδης; Ο Γιάννης της ξάπλωσε στο χαλί και είναι κούκλος!

Η Σμαράγδα Καρύδη ανέβασε για μία ακόμη φορά μία απολαυστική φωτογραφία η οποία τους κάνει όλους να αναρωτιούνται: «Ποιος Αθερίδης»; Ο αγαπημένος της Γιάννης, την ξάπλωσε στο χαλί και μόλις τον δείτε θα διαπιστώσετε πως είναι ένας κούκλος!

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει ακόμα μία αδυναμία στη ζωή της πέρα από τον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη. Η αδυναμία αυτή δεν είναι άλλη από τον σκύλο της τον Γιάννη.

Η Σμαράγδα Καρύδη ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τον αγαπημένο της σκύλο ο οποίος είναι πανέμορφος και φαίνεται πως δεν ξεκολλάει στιγμή από πάνω του!

Το αγαπημένο ζευγάρι μένει μαζί με τον υπέροχο σκύλο τους, Γιάννη σε ένα υπέροχο σπίτι από το οποίο έχουμε φωτογραφίες!

Σμαράγδα Καρύδη για Θοδωρή Αθερίδη: «Με έχει επηρεάσει, ελπίζω να νιώθει και εκείνος...»

Η Σμαράγδα Καρύδη εξομολογήθηκε για πρώτη φορά κάποια πράγματα για τον Θοδωρή Αθερίδη, όπως πως την έχει επηρεάσει και τα συναισθήματα της. «Με έχει επηρεάσει, ελπίζω να νιώθει και εκείνος...» είπε αρχικά.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην Καθημερινή και μίλησε για όλα, την σχέση της, το θέατρο αλλά και τις κρίσεις πανικού που πάθαινε.

«Πράγματι τη δυσπιστία την έχω κατά καιρούς συναντήσει σε όλη την πορεία μου ως σήμερα. Κάποιοι δεν πίστευαν παλαιότερα ότι θα μπορούσα να κάνω κωμωδία. Νόμιζαν ότι είμαι μια μελαγχολική ξανθιά που είχε την ευκολία να υποδύεται μόνο ψυχρές γυναίκες – αράχνες. Κάποιοι άλλοι που βλέπουν τηλεόραση με θεωρούν τηλεοπτική ηθοποιό. Γιατί ρε φίλε τηλεοπτική; Κάθε χρόνο κάνω θέατρο» είπε για όσους αμφέβαλαν για εκείνη.

Για την προσπάθεια της ως σκηνοθέτης είπε: «Αποφάσισα να ξεβολευτώ και να θυμηθώ όλους του λόγους για τους οποίους αγαπώ αυτή τη δουλειά, να παίξω μαζί της, να πειραματιστώ, να την δω με σφαιρικό τρόπο».

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει αποκαλύψει πως για χρόνια βίωνε κρίσεις πανικού στη σκηνή… «Πράγματι όταν ξεκίνησα αυτήν τη δουλειά είχα πολλές φοβίες. Έτρεμα την έκθεση, ενώ ως ηθοποιός την αποζητούσα. Μέχρι τα τριάντα μου πέρασα αμέτρητες κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή. Δεν το επιτρέπω πια στον εαυτό μου».

Τέλος, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε και για την σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη: «με έχει επηρεάσει μόνο προς το καλύτερο. Με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Ελπίζω να νιώθει το ίδιο».

Εντωμεταξύ αν δεν έχετε δει το σπίτι τους και την μαγευτική του θέα πρέπει να το δείτε.