Κατερίνα Δαλάκα: Έβαλε φόρεμα με "επικίνδυνο" σκίσιμο και δίπλα της ήταν ο Φιντιρίκος! Φόραγε μαύρο κοστούμι και ήταν σαν μοντέλο!

Το ζευγάρι είναι αχώριστο!

Κατερίνα Δαλάκα: Έβαλε φόρεμα με

Η Κατερίνα Δαλάκα έκανε για ακόμη μία φορά την πιο υπέροχη εμφάνιση ενώ δίπλα της ήταν και ο Δημήτρης Φιντιρίκος! Η αθλήτρια έβαλε ένα φόρεμα το οποίο είχε "επικίνδυνο" σκίσιμο ενώ ο αγαπημένος της φόραγε ένα φανταστικό μαύρο κοστούμι και ήταν σίγουρα σαν μοντέλο!

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Οι δυο τους λίγο πριν τα Χριστούγεννα, βγήκαν για ψώνια στα μαγαζιά και πόζαραν με υπέροχα σύνολα!

Η αθλήτρια φόρεσε ένα κολλητό φλοράλ φόρεμα το οποίο είχε σκίσιμο μέχρι πάνω ενώ από τη μεριά του ο αγαπημένος της ήταν σικάτος με το μαύρο του κοστούμι!

Δαλάκα Φιντιρίκος

Θυμίζουμε πως μπορεί να ακούστηκαν κατά καιρούς πολλά για το χωρισμό των δύο, ωστόσο το ζευγάρι αποδεικνύει καθημερινά πως είναι τρελά ερωτευμένο μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει!

Επανασύνδεση «βόμβα»: Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φιντιρίκος ξανά μαζί μετά τον χωρισμό!

Επανασύνδεση «βόμβα» για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο που είναι ξανά μαζί μετά τον χωρισμό!

Πρώτοι εμείς στο Youweekly.gr σας αποκαλύψαμε μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ το παρασκήνιο του χωρισμού αυτού του ζευγαριού που μονοπώλησε το ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα!

Πριν λίγες μέρες το ζευγάρι είχε κάνει unfollow, ο ένας τον άλλον στο Instagram ενώ η πρωταθλήτρια στίβου είχε διαγράψει και την μοναδική φωτογραφία που είχαν μαζί.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν ήταν μια κρίση που ξεπεράστηκε πολύ εύκολα καθώς είναι και πάλι μαζί και ερωτευμένοι.

Οι δυο τους πήγαν μια χειμερινή εκδρομή στον Όλυμπο και με τον καλύτερο τρόπο, έκαναν γνωστό πως είναι ξανά μαζί.

Τόσο η Κατερίνα Δαλάκα όσο και ο επιχειρηματίας δημοσίευσαν από μια κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό τους.

Δαλάκα Survivor

Δαλάκα σχέση