Η Ραμόνα Βλαντή κατακεραυνώνει το GNTM: «Η Κέισι δεν θα έπρεπε να είναι εκεί και την Παπαγεωργίου πρέπει να την μισεί ο στυλίστας»

Απίστευτα «καρφιά»

Η Ραμόνα Βλαντή κατακεραυνώνει το GNTM: «Η Κέισι δεν θα έπρεπε να είναι εκεί και την Παπαγεωργίου πρέπει να την μισεί ο στυλίστας»

Η Ραμόνα Βλαντή κατακεραυνώνει το GNTM και τις διαγωνιζόμενες αλλά και την κριτική επιτροπή. «Η Κέισι δεν θα έπρεπε να είναι εκεί και την Παπαγεωργίου πρέπει να την μισεί ο στυλίστας».

«“Η Κέισι δεν θα έπρεπε να είναι εκεί παιδιά! Δεν θα έπρεπε να είναι καν στο GNTM! Και η Χαρά δεν θα έπρεπε να είναι. Είναι κορίτσια που μπορούν να δουλεύουν μόνο στο Instagram. Οι περισσότερες δεν θα έπρεπε να είναι καν. Δεν ξέρω γιατί η Ελευθερία είχε το golden pass, το κορίτσι μπορεί να κάνει ελάχιστα πράγματα. Δεν κάνουν αυτά τα παιδιά, λυπάμαι που το λέω» είπε αρχικά.

Μάλιστα, η Ραμόνα ενώ έδειξε να της αρέσει η Βίκυ Καγιά για την Ηλιάνα δεν είχε την ίδια άποψη αφού είπε: «Μάλλον τη μισεί ο στυλίστας της».

Απίστευτο "άδειασμα" στην Ραμόνα Βλαντή - «Επιτίθεται σε όποιον πάει να αγγίξει το My Style Rocks»!

Η Ραμόνα "στόλισε" τη Βίκυ: «Δεν έχεις και πολλά να κάνεις... ας αδειάζουν οι καρεκλίτσες»!

Η Ραμόνα Βλαντή "στόλισε" για τα καλά τη Βίκυ Καγιά! «Δεν έχεις και πολλά να κάνεις... ας αδειάζουν οι καρεκλίτσες»!

Η Ραμόνα αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στο ζήτημα με τις τσάντες... μαϊμού και αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκε η Βίκυ Καγιά η οποία είπε: «Είναι κακό να κρατάς μια “μαϊμού” τσάντα; Που το βρίσκεται το κακό;», εξηγώντας πως αν δεν έχεις χρήματα να αγοράσεις κανονική μπορείς να πάρεις μία απομίμηση.

Φυσικά η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, βγήκε από τα ρούχα της με αυτή τη δήλωση και δε δίστασε να "θάψει" το πασίγνωστο μοντέλο, λέγοντας πως είναι ανεπίτρεπτο να ακούγονται τέτοια πράγματα από έναν άνθρωπο της μόδας.

«Δεν περίμενα από τις κυρίες που εργάζονται στο χώρο της μόδας, όπως η κυρία Καγιά, να αναρωτιέται που είναι το λάθος. Αυτό εμένα με κάνει να αναρωτιέμαι για πολλά πράγματα. Μήπως να αδειάζουν λίγο οι καρεκλίτσες για να μπουν νέα άτομα; Δεν έχεις και πολλά να κάνεις με τη μόδα αν αναρωτιέσαι που είναι το λάθος να φοράς κάτι που είναι κλοπή. Πώς να το περιγράψω;

Κουράστηκα να συζητάω για το ίδιο και να λέω γιατί το αυτονόητο είναι λάθος. Είναι απίστευτο που αναρωτιούνται γιατί είναι λάθος, βγαίνω έξω από τα ρούχα μου» ήταν τα λόγια της νικήτριας του My Style Rocks.