Λάουρα Νάργες: Είναι σε σχέση με πρώην παίκτη του Survivor! Τα φιλιά στα μπουζούκια! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση!

Λάουρα Νάργες: Είναι σε σχέση με πρώην παίκτη του Survivor! Τα φιλιά στα μπουζούκια! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη Λάουρα Νάργες στα μπουζούκια! Είναι σε σχέση με πρώην παίκτη του Survivor και δίνουν φιλιά!

Έκρυβαν το ειδύλλιο τους για λίγους μήνες, όπως αναφέρουν πληροφορίες, αλλά ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε μαζί στον Γιώργο Σαμπάνη πριν από λίγες ημέρες και... ο ενθουσιασμός δεν κρυβόταν!

Ο Βασίλης Σίμος, όπως όλοι αναφέρουν, βρίσκεται στο πλευρό της Λάουρας Νάργες εδώ και λίγο καιρό οι πρώτες φωτογραφίες, κοινές τους φωτογραφίες είναι αυτές:

Λάουρα Νάργες

Λάουρα Νάργες σχέση Survivor

Survivor σχέση

Λάουρα Νάργες Βασίλης Σίμος

Βέβαια, να τονίσουμε ότι κρατούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις και δεν έδωσαν δικαιώματα για να συζητηθούν!

Μάλιστα, ο Βασάλος πριν από λίγες ημέρες επιβεβαίωσε ανοιχτά την σχέση τους!

Λάουρα Νάργες: Η αποκάλυψη για το Survivor που έκανε την Μενεγάκη να "παγώσει"! Δεν μπορούσε να συνεχίσει την συνέντευξη!

Η Λάουρα Νάργες, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ενώ μίλησε για την συμμετοχή του αγαπημένου της- Μιχάλη Μουρούτσου- αλλά και την δική της συμμετοχή στο Survivor.

Η Λάουρα Νάργες, μεταξύ τω άλλων, εκμυστηρεύτηκε τις δυσκολίες προσαρμογής, που είχε μετά το Survivor- τόσο στις συνήθεις, όσο και στις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα.

Η ίδια, είπε χαρακτηριστικά ότι μια φορά είχε ξαπλώσει από συνήθεια στον πάγκο της κουζίνας γιατί εκεί την βόλευε!

«...Και με το που κλείνω το τηλέφωνο, συνειδητοποιώ ότι έχω ξαπλώσει πάνω στον πάγκο της κουζίνας γιατί με βόλευε το....είναι λίγο περίργο, θέλει λίγο συνήθεια, ακόμη και ο οργανισμός να συνέλθει...»

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: