Αγγελική Ηλιάδη: «Φτηνή είσαι εσύ»! Άγριος τσακωμός στα social media! Τι συνέβη;

Για ποιο λόγο ξέσπασε η τραγουδίστρια;

Αγγελική Ηλιάδη: «Φτηνή είσαι εσύ»! Άγριος τσακωμός στα social media! Τι συνέβη;

Ξέσπασε η Αγγελική Ηλιάδη στα social media. «Φτηνή είσαι εσύ» απάντησε σε followers της σε άγριο τσακωμό, τι συνέβη όμως;

Τι είχε δηλώσει για αυτήν η μητέρα του Σάββα στο παρελθόν; Έπειτα από ένα χρόνο χωρισμού η ίδια δεν άντεξε και μίλησε για όλα.

Κάποιοι followers άσκησαν σκληρή κριτική στην τραγουδίστρια λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης, λέγοντας της πώς το έχει παρακάνει με τις πλαστικές.

Η τραγουδίστρια δεν δίστασε να απαντήσει στα επικριτικά σχόλια τους.

Αγγελική Ηλιάδη Σάββας Γκέντσογλου

Αγγελική Ηλιάδη σχέση

Αγγελική Ηλιάδη παιδιά

Αγγελική Ηλιάδη γάμος

Αγγελική Ηλιάδη Instagram

Αγγελική Ηλιάδη: Μετά τον χωρισμό έκανε την αποκάλυψη για τον Γκέντσογλου! "Ήταν ένας άντρας που..."

"Ήταν ένας άντρας που τον ερωτεύτηκα με ερωτεύτηκε και κάναμε μία σχέση!" Μετά τον χωρισμό, η Αγγελική Ηλιάδη έκανε μεγάλη αποκάλυψη για τον Γκέντσογλου και πως νιώθει για όλη αυτήν την κατάσταση.

Η ίδια ήταν καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου και μίλησε για άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής!

«Ήταν ένας άντρας που τον ερωτεύτηκα με ερωτεύτηκε και κάναμε μία σχέση. Νιώθω πολύ τυχερή γιατί με τον Σάββα ένιωσα τον απόλυτο έρωτα. Είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Κάναμε μαζί ένα υπέροχο παιδί, τον Βασίλη και αυτό σβήνει τα πάντα. Και τη λύπη τη νιώθω στον απόλυτο βαθμό και μου αρέσει να τη βιώνω μέχρι τέλους. Όταν κάποιος χωρίζει νιώθει εγκατάλειψη και πως κατέρρευσε το όμορφο πράγμα που είχε φτιάξει. Ήθελα πολύ να χαρίσω στον γιο μου έναν πατέρα. Πάλεψα να κρατήσω την οικογένειά μας αλλά δε τα κατάφερα».

Η ίδια μίλησε και για τον γιο της, αλλά και για το μερίδιο ευθύνης που αισθάνθηκε πως είχε, «Ένιωθα πως απογοήτευσα τον μεγάλο μου γιο, τον Μπάμπη και ο Σάββας ήταν το πρότυπό του. Ασχολείται και ο γιος μου με το ποδόσφαιρο και εκείνος τον ενθάρρυνε. Χωρίσαμε λόγω της απόστασης και της δουλειάς. Με ενοχλούσε η απόσταση. Τον χρειαζόμουν δίπλα μου και δεν ήταν επειδή ήταν μακριά λόγω της φύσης της δουλειάς του. H έξυπνη γυναίκα ας ψάχνει μία στο τόσο το κινητό του συντρόφου της».