Νίκος Μουτσινάς: Τέλος από τον ΣΚΑΙ για 10 ημέρες! Πότε θα τον δούμε ξανά;

Το ανακοίνωσε ο ίδιος!

Νίκος Μουτσινάς: Τέλος από τον ΣΚΑΙ για 10 ημέρες! Πότε θα τον δούμε ξανά;

Τέλος από τον ΣΚΑΙ μόνο για 10 ημέρες ο Νίκος Μουτσινάς! Έχουμε και πότε θα τον δούμε ξανά αλλά και ποιος είναι ο λόγος!

Διακοπές μακράς διαρκείας αποφάσισε να κάνει αυτές τις γιορτές ο επιτυχημένος παρουσιαστής!

Όπως ανακοίνωσε στο κλείσιμο της εκπομπής την Παρασκευή, το «Καλό Μεσημεράκι» δεν θα μεταδοθεί ζωντανά για δύο ολόκληρες εβδομάδες.

Ο παρουσιαστής ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ για τις 6 Ιανουαρίου που θα επιστρέψει ξανά ζωντανά στο πλατό.

Επίσης, μάθατε και την απόφαση του ΣΚΑΙ για τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Λιάγκα; Τους κόβουν τις εκπομπές κι έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Νίκος Μουτσινάς: Τρόμος στον ΣΚΑΙ! Δεν ήταν πρώτα τα νούμερα του παρουσιαστή αλλά...

Τρόμος στον ΣΚΑΙ με το χαρτί από τη Nielsen που έφτασε! Δεν ήταν πρώτα τα νούμερα του Νίκου Μουτσινά για εχθές, 5/12, αλλά μιας πολύ εντυπωσιακής κυρίας σε απέναντι κανάλι!

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού και να τερματίζει συχνά πρώτος στην μεσημεριανή ζώνη, ωστόσο κάποιες φορές συμβαίνουν και ανατροπές! Μια από αυτές τις ανατροπές, λοιπόν, ήρθε την Πέμπτη 5/12 καθώς ο παρουσιαστής αντί για να κάτσει στον θρόνο της κορυφής, όπως περίμεναν όλοι, πήρε την 3η θέση!

Ακριβώς πάνω από εκείνον βρισκόταν η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Ρουκ Ζουκ και μετά η σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης! Γενικά όπως καταλάβαμε την τιμητική του στη μεσημεριανή ζώνη είχε ο ΑΝΤ1...

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 26,0
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 10,8
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 19,5
ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 25,2

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 23,1

ALPHA: Divided 12,1

Διαβάστε τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης εδώ