Κρατερός Κατσούλης: Ο θάνατος που τον «τσάκισε»! Το συγκινητικό τελευταίο του «αντίο»...

Από την αρχή της εκπομπής δεν έκρυψε την θλίψη του!

Κρατερός Κατσούλης: Ο θάνατος που τον «τσάκισε»! Το συγκινητικό τελευταίο του «αντίο»...

Ένας θάνατος «τσάκισε» τον Κρατερό Κατσούλη και μέσα από την εκπομπή του είπε το συγκινητικό τελευταίο του «αντίο».

Από την αρχή της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» ήταν αρκετά στεναχωρημένος και στη συνέχεια έκανε γνωστό και τον λόγο.

Χθες έφυγε από τη ζωή η μαέστρος Τερψιχόρη Παπαστεφάνου σε ηλικία 91 ετών η οποία είχε συνεργαστεί με τον παρουσιαστή στο παρελθόν.

«Εγώ ήθελα να την αποχαιρετήσω να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ με πολλή συγκίνηση, με πολλή αγάπη, γιατί ήταν ένας άνθρωπος που συναντηθήκαμε το 1994 και μέχρι τις τελευταίες στιγμές που αποφάσισε να αποσυρθεί κάποια στιγμή επέλεξε να είμαι ο βασικός της απαγγελέας και δίνοντας μου μια ευκαιρία να μαθητεύσω κοντά της και να γνωρίσω το μεγαλείο των μεγάλων μας ποιητών» είπε.

Εντωμεταξύ από την άλλη δείτε τι ευχάριστα ανακοινώθηκαν στο ζευγάρι! Πήραν το αίμα τους πίσω!

Τράκαρε με το αυτοκίνητο ο Κρατερός Κατσούλης! Η αποκάλυψη "έσκασε" από την Κατερίνα Καραβάτου!

Έσκασε" η αποκάλυψη το πρωί της Παρασκευής από την Κατερίνα Καραβάτου για το ατύχημα που είχε ο Κρατερός Κατσούλης! Τράκαρε με το αυτοκίνητο!

Δεν ξημέρωσε ωραία ημέρα για τον παρουσιαστή αφού λίγο πριν φτάσει στο στούντιο του STAR είχε ένα ατύχημα, ευτυχώς για όλους χωρίς τραυματισμούς!

Η σύζυγός του και παρουσιάστρια των Κου Κου ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα:

«Να σας πω ότι ο Κρατερός δεν είναι αυτή τη στιγμή μαζί μας, γιατί έγινε ένα τρακάρισμα την ώρα που ερχόταν. Είναι όλα καλά, απλώς θα περιμένει την οδική βοήθεια. Μόλις μπορέσει θα είναι μαζί μας. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλώς ήταν ένα πολύ ατυχές περιστατικό. Σε λίγο θα είναι εδώ και είναι μια χαρά στην υγεία του» είπε χαρακτηριστικά η σύζυγός του!

Λίγα λεπτά μετά, βέβαια, εμφανίστηκε στο πλατό και αποκάλυψε πως εκείνος έφταιγε για το ατύχημα αυτό αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε κανείς τραυματισμένος και μάλιστα όλο αυτό λύθηκε με ευγένεια!