Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το σαλόνι της έχει μπεζ χρώμα! Εκεί περνάει τις ώρες της με τον Snik!

Είναι υπερπαραγωγή!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το σαλόνι της έχει μπεζ χρώμα! Εκεί περνάει τις ώρες της με τον Snik!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιλέγει να περνάει πολλές ώρες της ημέρας μαζί τον αγαπημένο της Snik, ειδικά τώρα που έφτασαν τα Χριστούγεννα! Στόλισε λοιπόν το δέντρο της και μας έδειξε το σαλόνι της το οποίο είναι όλο μπεζ.

Το πανέμορφο μοντέλο θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε, και μαζί του, εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού της.

Ο χώρος είναι όλος μπεζ και μίνιναλ, ενώ το επιβλητικό δέντρο δίνει μία άλλη πνοή!

Σε αυτό το σαλόνι πριν από λίγες ημέρες, ο Snik είχε περάσει μία βραδιά μαζί με τους φίλους του και καμάρωσε την αγαπημένη του στον τελικό του GNTM.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτσι την βλέπει ο Snik όταν ξυπνάει το πρωί! Αφαιρεί όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπο της!

O Snik έτσι βλέπει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν ξυπνάει το πρωί. Αφαιρεί όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπο της και βλέπει την αληθινή της επιδερμίδα.

Εδώ και περίπου τέσσερις μήνες ζουν έναν όμορφο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που κατά καιρούς βλέπουμε φωτογραφίες τους από paparazzi να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, το ζευγάρι σύμφωνα με ρεπορτάζ έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση του και μένει κάτω από την ίδια στέγη.

Μπορεί να μην έχουμε δει πολλές φορές την Ηλιάνα Παπαγεωργίου άβαφη, ωστόσο ο Snik την έχει δει, καθώς κάθε βράδυ αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο της γιατί προσέχει την επιδερμίδα της.

Το μοντέλο ακόμη και χωρίς ίχνος make up είναι κούκλα, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Snik σύντροφος

Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρίς μακιγιάζ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου