Master Chef: Αποκάλυψη τώρα! Αυτοί οι δύο διαγωνιζόμενοι είναι πλέον «ζευγάρι»! Δεν το περίμενε κανείς!

Ήταν στενοί φίλοι από το παιχνίδι!

Master Chef: Αποκάλυψη τώρα! Αυτοί οι δύο διαγωνιζόμενοι είναι πλέον «ζευγάρι»! Δεν το περίμενε κανείς!

Σας έχουμε μία "καυτή" αποκάλυψη τώρα για το Master Chef και συγκεκριμένα για δύο παίκτες! Οι δύο αυτοί διαγωνιζόμενοι είναι πλέον και επίσημα μαγειρικό "ζευγάρι"! Μπορεί να ήταν εξαρχής στενοί φίλοι, ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι θα δούλευαν μαζί.

Πρόκειται για δύο από τους παίκτες που ξεχώρισαν με τις μαγειρικές τους ικανότητες μέσα στο παιχνίδι και έφτασαν πολύ ψηλά.

Ο Πάνος και η Σπυριδούλα ήταν δύο από τους πιο εκλεκτούς διαγωνιζόμενους της περσινής σεζόν του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής του Star και όπως όλα δείχνουν πλέον είναι και συνεργάτες.

Συγκεκριμένα οι δυο τους δουλεύουν μαζί στην κουζίνα του εστιατορίου «Ρους» και φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά!

Μάλιστα η Σπυριδούλα φαίνεται πως πέρα από τη δουλειά της έχει αφοσιωθεί και στον εαυτό της μιας και έχει χάσει πολλά κιλά!

Master Chef: Αποκάλυψη "βόμβα"! Αυτός θα είναι ο τέταρτος κριτής τη νέα σεζόν! Τι αλλάζει στον διαγωνισμό;

Σας έχουμε αποκάλυψη "βόμβα" για τη νέα σεζόν του Master Chef! Αυτός θα είναι ο τέταρτος κριτής! Τι αλλάζει στο διαγωνισμό;

Σε περίπου δύο μήνες θα κάνει πρεμιέρα ο τέταρτος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής του STAR «MasterChef» και οι οντισιόν μόλις ξεκίνησαν. Σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά όλο το ρεπορτάζ, αλλά και τα προβλήματα με τον χρόνο που αντιμετωπίζει η παραγωγή.

Master Chef: Αυτός ο πρώην παίκτης έχει... άλλο κεφάλι πλέον! Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά με τις φωτογραφίες...

Οπως και πέρυσι, έτσι και φέτος μετά το τέλος του «GNTM 2» κάπου λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και κάπου στα μέσα του Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα ο τέταρτος κύκλος του «MasterChef». Οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα βρίσκονται και πάλι στην κριτική επιτροπή, αφού ως γνωστόν ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Οι τρεις τους, άλλωστε, έχουν «δέσει» τόσο τηλεοπτικά όσο και σαν παρέα και αυτό είναι κάτι που βγαίνει προς τα έξω και ο κόσμος τους έχεις αγαπήσει. Και μπορεί να βρισκόμαστε στις αρχές Νοεμβρίου, αλλά οι οντισιόν για τον τέταρτο κύκλο τώρα θα ξεκινήσουν κι αυτό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα στο μοντάζ και στην παραγωγή, καθώς πέρυσι τέτοια εποχή είχαν ολοκληρωθεί οι οντισιόν και είχαν αρχίσει τα πρώτα γυρίσματα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TiVi Σίριαλ, οι οντισιόν έχουν οριστεί για τις 2, 3 και 4 Νοεμβρίου, όπου οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να φτιάξουν ένα κρύο πιάτο, δηλαδή κάτι που έχει μαγειρευτεί σε κατσαρόλα, χύτρα κ.λπ. και τρώγεται κρύο, όχι όμως γλυκό! Στη συνέχεια, αφού απαντήσουν στο προσωπικό ερωτηματολόγιο που θα τους δοθεί, θα παρουσιάσουν το πιάτο τους στους κριτές -οι οποίοι θα τους κάνουν συνέντευξη- και στην παραγωγή. Οσοι καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση -οι οντισιόν θα γίνουν 5-9/11- θα κληθούν να φτιάξουν ένα ζεστό πιάτο. Μετά από αυτό θα κριθεί ποιοι θα μπουν στο σπίτι του «MasterChef».


Ο τέταρτος κριτής και οι αλλαγές

Οπως προαναφέραμε, η κριτική επιτροπή θα είναι η ίδια. Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος θα βρίσκονται στις επάλξεις έτοιμοι να βρουν τον επόμενο Ελληνα MasterChef. Φήμες θέλουν στον νέο κύκλο επεισοδίων του ριάλιτι μαγειρικής να μπαίνει και τέταρτος κριτής, με τα επικρατέστερα ονόματα των σεφ να είναι τα εξής: Βασίλης Μουρατίδης, Απόστολος Τραστέλης και Αθηναγόρας Κωστάκος. Αξίζει να αναφερθεί πως και οι τρεις είχαν εμφανιστεί ως guest στον προηγούμενο κύκλο. Παρά τις συζητήσεις που γίνονται, δεν είναι σίγουρο το αν θα υπάρξει τέταρτος κριτής, καθώς αυτή είναι μια απόφαση που δεν έχει ακόμα παρθεί οριστικά. Αν ωστόσο συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές της νέας σεζόν του παιχνιδιού. Από την άλλη, όπως λένε οι πληροφορίες μας, τα γυρίσματα θα συνεχίσουν να γίνονται στα στούντιο «Καραμάνος», ενώ και το σπίτι των παικτών θα είναι το ίδιο. Γενικότερα αλλαγές δεν θα υπάρξουν, μιας και φέτος θα έχει αρκετές δόσεις σκληρού ριάλιτι, όπως και πέρυσι.

Ο πονοκέφαλος που λέγεται «Αγριες μέλισσες»

Οι «Αγριες μέλισσες» ήρθαν και όπως ήρθαν ισοπέδωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τόσο οι «8 λέξεις» όσο και το «GNTM» που παίζουν απέναντι, έχουν αποκτήσει ένα σταθερό κοινό, ωστόσο δεν λένε τα νούμερα να ξεκολλήσουν από το διόλου άσχημο 20%. Οταν όμως έχεις μια σειρά που σαρώνει τα πάντα και χτυπάει 35άρια (και στα τέταρτα ακόμα και 40%), τότε το 20% φαντάζει αποτυχία! Πόσω μάλλον όταν ακόμα και στο νεανικό κοινό το «GNTM» αρχίζει και χάνει από τη σειρά εποχής του ANT1, τότε μια ανησυχία υπάρχει! Αυτός είναι και ο πονοκέφαλος της παραγωγής του «MasterChef», καθώς οι ιθύνοντες φοβούνται τις «Αγριες μέλισσες», που αποδείχτηκαν σκληρός αντίπαλος ακόμα και για τους πιο... πετυχημένους!

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ