Ελένη Μενεγάκη: "Σήκωσε" όλα τα μαγαζιά! Πόσο κόστισαν οι αγορές της για την μικρή Μαρίνα;

Αποκλειστικές φωτογραφίες και ρεπορτάζ!

Ελένη Μενεγάκη:

"Σήκωσε" όλα τα μαγαζιά η Ελένη Μενεγάκη κι έχουμε τις αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr! Πόσο κόστισαν οι αγορές της για την μικρή Μαρίνα;

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι και η Ελένη έχει μπει για τα καλά στο γιορτινό κλίμα λίγο πριν φύγει για διακοπές εκτός Αθηνών. Το YOU για την ακρίβεια τη συνάντησε στο κέντρο και συγκεκριμένα στην Ερμού όπου αγόρασε δώρα για τα παιδιά της και τους δικούς της ανθρώπους. Μπαίνοντας σε κεντρικό κατάστημα του πεζόδρομου απέναντι από την Καπνικαρέα έκανε τα κεφάλια των... ανυποψίαστων περαστικών να γυρίσουν βλέποντας την παρουσιάστρια του Alpha ξαφνικά ανάμεσά τους.

Ελένη Μενεγάκη

Εκείνη με χαρακτηριστική απλότητα συνέχισε απτόητη να διαλέγει παιδικά ρούχα, ποζάροντας με νάζι στον φακό του φωτογράφου μας σαν μοντέλο. Την ομορφιά της, άλλωστε, πολλές ζήλεψαν και άλλες τόσες προσπάθησαν να πάρουν το τηλεοπτικό της στέμμα, αλλά τη μεγαλοψυχία της, που είναι και το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει τους πραγματικούς άρχοντες, τη δείχνει off camera και καμία δεν μπορεί να την αντιγράψει... Βγαίνοντας από το κατάστημα δεν σταμάτησαν, λοιπόν, οι εκπλήξεις, αφού κουβαλώντας τα χριστουγεννιάτικα δώρα της σταμάτησε μπροστά στον πλανόδιο κιθαρίστα που τραγουδούσε εκείνη τη στιγμή και του άφησε τον οβολό της. Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της και στους δικούς της με σκοπό να συνεχίσει τις προετοιμασίες για το ταξίδι τους, με πιθανή ημερομηνία επιστροφής στα τέλη του μήνα.Φουντώνουν οι φήμες για μεταγραφή

Ελένη Μενεγάκη alpha

Νάζια και σκέρτσα της Ελένης Μενεγάκη στον φωτογραφικό φακό

Ελένη Μενεγάκη μικρή Μαρίνα

To συμβόλαιο της «βασίλισσας» λήγει αυτό το καλοκαίρι και είναι ίσως το βαρύτερο «χαρτί» του Alpha τη δεδομένη στιγμή. Από τη μία, είναι πάγια η θέση της, στην οποία και δεν δέχεται εκπτώσεις ούτε και περικοπές γνωρίζοντας την εμπορική αξία που κρατάει ακόμα το όνομά της αλλά και την πολυετή προσφορά της στον σταθμό. Από την άλλη, όμως, πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν το κανάλι να ζητάει περικοπές στην αμοιβή της και στο μπάτζετ της εκπομπής της, κάτι που αν ισχύσει θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε ρήξη τις δύο πλευρές.

μενεγακη παντζόπουλος

Ο ανταγωνισμός, βέβαια, δεν σκοπεύει να αφήσει ανεκμετάλλευτη αυτή την ευκαιρία, με επικρατέστερη να εμφανίζεται η προσφορά από το νεοσύστατο Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη που θέλει σίγουρα ένα όνομα που θα κάνει τη διαφορά στην αγορά. Μέχρι στιγμής, πάντως, η Ελένη Μενεγάκη κρατάει κλειστά τα χαρτιά της στο συγκεκριμένο θέμα, με τις συζητήσεις να ξεκινούν το νωρίτερο από την άνοιξη του νέου έτους.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ σας αποκαλύψαμε όλα όσα θα προτείνει ο ALPHA στην Ελένη Μενεγάκη από τη νέα χρονιά για το συμβόλαιό της!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ