Παντελής Παντελίδης: Ευτυχία για την οικογένειά του! Ο μικρός του αδερφός ανακοίνωσε τα ευχάριστα σε φωτογραφία με την μητέρα του!

Ανέβασε την φωτογραφία πριν από 18 ώρες!

Παντελής Παντελίδης: Ευτυχία για την οικογένειά του! Ο μικρός του αδερφός ανακοίνωσε τα ευχάριστα σε φωτογραφία με την μητέρα του!

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα σε φωτογραφία με την μητέρα του! Ευτυχία σήμερα για την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή!

Ο Κωνσταντίνος δεν είναι τόσο ενεργός χρήστης των social media, ωστόσο, πριν από 18 ώρες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους πως η μητέρα του έχει γενέθλια!

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία για να δώσει τις ευχές του στην γυναίκα της ζωής του!

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση:

Μητέρα Παντελή Παντελίδη

Η φωτογραφία αυτή είναι τραβηγμένη στην βάπτιση του παιδιού του Τριαντάφυλλου Παντελίδη!

Παντελής Παντελίδης: Δείτε για πρώτη φορά την μαμά του, 3 χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα!

Δείτε για πρώτη φορά την μαμά του Παντελή Παντελίδη, 3 χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα! Πώς είναι;

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά τρία χρόνια μετά το δυστύχημα στο οποίο «έχασε» τον γιο της χαμογελάει ξανά....

Ο δεύτερος γιος της, Τριαντάφυλλος με τη σύζυγό του, Πωλίνα Φιλίππου την έκαναν γιαγιά και η ίδια έχει αρχίσει και βρίσκει ξανά τα πατήματά της!

Ο μικρότερος γιος της οικογένειας Νίνο έγινε νονός και σύσσωμη η οικογένεια ήταν στο πλευρό του. Ο νεαρός πόζαρε αγκαλιά με τα μητέρα του με εκείνη για πρώτη φορά να χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Παντελή. Ωστόσο, η μητέρα του δεν έχει βγάλει ακόμα τα μαύρα...

«Μια πολύ ξεχωριστή μέρα για εμένα!! Απίστευτο συναίσθημα.!! Υψίστη τιμή και μεγάλη χαρά να γίνεσαι νονός.!!!». έγραψε ο Νίνο κάτω από τις φωτογραφίες που πόσταρε στο instagram. Δείτε τις: