Ολυμπία Χοψονίδου: Πήρε τα 5 παιδιά της και «γύρισε» στο δάσος! Πού ήταν ο Σπανούλης;

Αυτή τη φωτογραφία κανείς δεν την παρατήρησε! Δείτε την καλά...

Ολυμπία Χοψονίδου: Πήρε τα 5 παιδιά της και «γύρισε» στο δάσος! Πού ήταν ο Σπανούλης;

Η Ολυμπία Χοψονίδου πήρε τα 5 παιδιά της και «γύρισε» στο δάσος! Πού ήταν ο Σπανούλης και δεν τους τράβηξε αυτός φωτογραφία, αλλά κάποιος άλλος; Χαμός!

Μετά από μεγάλη απουσία από τα social media, η Ολυμπία Χοψονίδου επέστρεψε ξανά! Η καλλονή που περιμένει το 6ο παιδάκι της, πήρε τα υπόλοιπα 4 και «γύρισε» στο δάσος! Εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό μέσα στον Δεκέμβρη και πήγε βόλτα.

Λίγο πριν γεννήσει το έριξε στο... περπάτημα και «γύρισε» στο δάσος που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της με τον Σπανούλη. Πάντως το πού ήταν εκείνος και δεν βρίσκονταν μαζί τους, παραμένει άγνωστο! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά

Έχετε δει και το σπίτι της με τον Βασίλη Σπανούλη;

Βασίλης Σπανούλης: Για φαγητό με την Ολυμπία Χοψονίδου και τα παιδιά! Γέμισαν με την παρουσία τους ένα ολόκληρο τραπέζι και δεν... χωρούσαν οι συμπαίκτες του!

Η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη πήραν τα παιδιά πήγαν για φαγητό σε εκδήλωση που έκανε η ομάδα του Ολυμπιακού και γέμισαν ένα ολόκληρο τραπέζι με αποτέλεσμα να μην χωράνε οι... συμπαίκτες του.

Ο αρχηγός βρέθηκε στην εκδήλωση της ομάδας του και όπως ήταν αναμενόμενο πήρε μαζί του και την οικογένεια του. Τα πέντε τους παιδιά και η εγκυμονούσα σύζυγος του έκαναν μια ακόμη τρυφερή εμφάνιση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η οικογένεια Βασίλη Σπανούλη γέμισε το τραπέζι που έκατσε, με αποτέλεσμα να χωράνε με το ζόρι οι συμπαίκτες του.

Σπανούλης παιδιά

Σπανούλης Χοψονίδου σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου: Την «έπιασαν» οι φωτογράφοι με τα πατατάκια στο στόμα! Όλοι στο γήπεδο κοιτούσαν την φουσκωμένη κοιλίτσα!

Ολυμπία Χοψονίδου: Στιγμές ευτυχίας λίγο πριν γεννήσει! Στο πλευρό της ο Βασίλης Σπανούλης και τα παιδιά τους!

Στιγμές ευτυχίας βιώνει η Ολυμπία Χοψονίδου λίγο πριν γεννήσει και φυσικά στο πλευρό της είναι ο σύζυγος της, Βασίλης Σπανούλης και τα παιδιά τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι σε λίγο καιρό από τώρα θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το έκτο παιδάκι τους και ανυπομονούν!

Η Ολυμπία Χοψονίδου φροντίζει να περνάει ποιοτικό χρόνο με τον Βασίλη Σπανούλη και τα παιδιά τους και έτσι συχνά πραγματοποιούν οικογενειακές εξόδους όλοι μαζί.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Βασίλης Σπανούλης μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, όπου πόζαρε μαζί με τους τρεις γιους του –Θανάση, Βασίλη, Δημήτρη- στο σινεμά.

Φυσικά μαζί ήταν και η Ολυμπία Χοψονίδου μαζί με τις δύο κόρες τους, Αιμιλία και Αναστασία.

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:

Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά Σπανούλης

Βασίλης Σπανούλης οικογένεια Ολυμπία Χοψονίδου