Ελένη Χατζίδου: Έβαλε κολάν από δέρμα και τα πόδια της έμοιαζαν σα να μην γέννησε! Κάνει δουλειά ο Ετεοκλής στη γυμναστική...

Έχει μείνει μισή η Ελένη!

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε κολάν από δέρμα και τα πόδια της έμοιαζαν σα να μην γέννησε! Κάνει δουλειά ο Ετεοκλής στη γυμναστική...

Η Ελένη Χατζίδου έβαλε κολάν από δέρμα και τα πόδια της έμοιαζαν σα να μην γέννησε! Κάνει δουλειά ο Ετεοκλής στη γυμναστική και αυτό ξεκάθαρα βγαίνει προς τα έξω!

Η τραγουδίστρια, μπορεί να γέννησε πρόσφατα αλλά ήδη έχει χάσει πολλά κιλά! Η Ελένη Χατζίδου, όπως σου έχουμε γράψει γυμνάζεται εντατικά με πρόγραμμα που της έχει βγάλει ο Ετεοκλής.

Έτσι λοιπόν, αφού έχει κορμάρα (ξανά) έβαλε το δερμάτινο κολάν της πήρε την μπέμπα της και ξεκίνησαν τις βόλτες! Η εν λόγω φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Instagram και έκανε πάταγο! Ιδού λοιπόν:

Ελένη Χατζίδου: «Πέταξε» τα φορέματα και φόρεσε κολάν! Το κορμί της είναι θανατηφόρο! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Τα «πέταξε» τα φορέματα η Ελένη Χατζίδου, το πήρε απόφαση και φόρεσε κολάν! Φυσικά το κορμί της είναι χωρίς αμφιβολία θανατηφόρο και προκαλεί πανικό! Σας έχουμε εδώ τη φωτογραφία ντοκουμέντο που... τρέλανε τον Ετεοκλή!

Μόλις λίγο καιρό μετά τη γέννα της, η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πιο όμορφη από ποτέ, ενώ διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της μαζί με την κορούλα της.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Ελένη Χατζίδου επισκέφθηκε τα Ιωάννινα και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία σκέτη "φωτιά"!

Να θυμίσουμε ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε πριν από λίγες μέρες με το κοινό της και το πρόσωπο της πανέμορφης κορούλας της!

Πόζαρε με κολάν και προκάλεσε "εγκεφαλικά", κι εμείς σας την παρουσιάζουμε!

Ελένη Χατζίδου: Χαμήλωσε το κολάν της και μας έδειξε το αληθινό της κορμί μετά τη γέννηση της κόρης της!

Η Ελένη Χατζίδου χαμήλωσε το κολάν της και μας έδειξε πως είναι το αληθινό της κορμί, χωρίς και φίλτρα μετά την γέννηση της κόρης της.

Η τραγουδίστρια, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς δημιούργησε την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν και δεν θα ήθελε τίποτα παραπάνω.

Μάλιστα, ακόμη ένας λόγος που την κάνει ευτυχισμένη είναι πως γυρνάει πάλι στο χώρο της μουσικής με τον νέο τραγούδι που ετοιμάζει.

Μετά την γέννηση της κορούλας της έχει μπει και πάλι στους κανονικούς της ρυθμούς, ενώ κάνει και καθημερινή γυμναστική με τον προσωπικό της γυμναστή Ετεοκλή Παύλου, ο οποίο κάνει πολύ καλή δουλειά μιας και η Ελένη Χατζίδου πήρε πίσω του κοιλιακούς της.

Ελένη Χατζίδου κορμί μετά την γέννα