GNTM: Η «αιχμηρή» απάντηση της Άννας Μαρίας στα σχόλια για το ύψος του συντρόφου της! «Να έχετε περισσότερο μυαλό...»

Τα σχόλια της σε όσους την λένε ψώνιο!

GNTM: Η «αιχμηρή» απάντηση της Άννας Μαρίας στα σχόλια για το ύψος του συντρόφου της! «Να έχετε περισσότερο μυαλό...»

Η Άννα Μαρία από το GNTM έστειλε την δική της «αιχμηρή» απάντηση στα σχόλια που κάνουν για το ύψος του συντρόφου της. «Να έχετε περισσότερο μυαλό...» είπε.

Το μοντέλο είπε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου».

«Ούτε εγώ έφαγα τη σκόνη της Κάτιας. Τρώμε από το ίδιο πιάτο αυτή τη στιγμή, οπότε καμία σκόνη. Τη σκόνη να τη φας εσύ. Φίλες δεν θα γίνουμε με την Κάτια γιατί δεν ταιριάζουμε, αλλά μιλάμε.

Τον Τάσο τον έχω σηκώσει πάρα πολλές φορές όπως κι αυτός με έχει σηκώσει και είναι όντως πάρα πολύ ρομαντικό. Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η γυναίκα πρέπει να είναι πιο κοντή από τον άντρα, θέλω να είστε πιο συγκεντρωμένοι και να έχετε περισσότερο μυαλό

.Σε αυτούς που με λένε ψώνιο έχω να πω ότι δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι, μπορεί και να είμαι λίγο, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή» κατέληξε.

Εντωμεταξύ δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει ο σύντροφος της Τάσος

GNTM: Το «άδειασμα» στην Μαρία στο Instagram και η αποκάλυψη! «Έχω φάει πολύ κράξιμο...»

Απίστευτο «άδειασμα» έκανε μια follower στην Μαρία από το GNTM για τα κιλά της και εκείνη έκανε αποκάλυψη πως έχει «φάει πολύ κράξιμο» γι'αυτά.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες στα social media και στην τελευταία της ανάρτηση δήλωσε πως είναι 47 κιλά και είναι υπερήφανη γι'αυτό.

Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν άρεσε σε μια follower της που αντέδρασε έντονα: «Άσε μας, ρε Μαρία που είσαι περήφανη που είσαι 47 κιλά.. Τέτοιες βλακείες γράφετε και τα βλέπουν κάτι κοριτσάκια που σας θαυμάζουν και αρχίζουν τα υστερικά..».

Από την πλευρά του το μοντέλο απάντησε:

«Θα ήθελα να πω πως έχω φάει πολύ κράξιμο μόνο και μόνο για το ότι είμαι πολύ λεπτή, δεν έχω κάποιο διατροφικό πρόβλημα απλά έτσι είναι ο οργανισμός μου και όσο και να τρώω δεν παχαίνω ...ποτέ δεν θα υποστήριζα τις δίαιτες ή όλα αυτά που κάνουν τα κορίτσια για να αδυνατίσουν...προσπαθώ να παχύνω εδώ και χρονιά...ΑΓΑΠΑΩ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ».

GNTM Μαρία

GNTM τελικός

GNTM αγρότισσα