Ελένη Φουρέιρα: Βίντεο ντοκουμέντο που φωνάζει "Είμαι περήφανη που είμαι Αλβανίδα"!

Τραγούδησε στην μητρική της γλώσσα για πρώτη φορά και την χειροκρότησαν όλοι!

Ελένη Φουρέιρα: Βίντεο ντοκουμέντο που φωνάζει

Βίντεο ντοκουμέντο κυκλοφορεί εδώ και ένα 24ωρο στο διαδίκτυο με την Ελένη Φουρέιρα να φωνάζει "Είμαι περήφανη που είμαι Αλβανίδα" και το κοινό να την εκθειάζει!

Μια μοναδική εμφάνιση στον εθνικό τελικό της Αλβανίας για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision έκανε η Ελένη Φουρέιρα το βράδυ της Κυριακής.

Η τραγουδίστρια λόγω της συμμετοχής της στη Eurovision και τη μεγάλη επιτυχία που έκανε έχει κατά καιρούς εμφανιστεί σε πολλές βραδιές επιλογής τραγουδιού για τη διοργάνωση.

Αυτή τη φορά είχε, όμως ένα λόγο παραπάνω καθώς εμφανίστηκε στη χώρα καταγωγής της.
Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κούκου» Η Ελένη Φουρέιρα μιλάει αλβανικά αλλά και τραγουδάει ένα παραδοσιακό αλβανικό τραγούδι.

«Είμαι πολύ περήφανη που είμαι Αλβανίδα», δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια και στη συνέχεια μετά από παρότρυνση της παρουσιάστριας τραγούδησε στα αλβανικά και ξεσήκωσε το κοινό.

Και μιας και μιλάμε για Ελένη Φουρέιρα, το σπίτι της το έχετε δει;

Eurovision 2019: Η Ελένη Φουρέιρα στήριξε δημόσια την Αλβανία!

Την συμμετοχή της Αλβανίας στην Eurovision στήριξε δημόσια η Ελένη Φουρέιρα με μια φωτογραφία.

Η τραγουδίστρια ήδη βρίσκεται στο Τελ Αβίβ, αφού αύριο στον τελικό θα τραγουδήσει και όπως όλα δείχνουν θα μας εντυπωσιάσει, όπως κάνει πάντα εξάλλου.

Μπορεί η Ελένη να έχει μιλήσει τόσο με την Κατερίνα Ντούσκα, όσο και με την Ελένη Φουρέιρα και να τους έχει δείξει την στήριξη της, ωστόσο στηρίξει και την συμμετοχή της της Αλβανίας, αφού αυτή είναι και η καταγωγή της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Φουρέρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της τραγουδίστρια και έβαλε καρδιές.

undefined