Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Θέλουν να γίνουν γονείς!

«Ο Στράτος είναι έτοιμος, εγώ το καθυστέρησα»

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Θέλουν να γίνουν γονείς!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφιά Μαριόλα εξέφρασαν την επιθυμία τους να γίνουνε γονείς στην εκπομπή Πρωινό.

«Νομίζω ότι η Σοφία είναι παραχώρηση Θεού με την έννοια ότι είχα προσευχηθεί πάρα πολύ στη ζωή μου να βρω επιτέλους γαλήνη στην συναισθηματική μου ζωή. Ενώ όλα πήγαιναν καλά, μου έλειπε το έτερον ήμισυ», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

«Είμαι με το σωστό άνθρωπο, τη σωστή στιγμή, στο σωστό μέρος. Ξαφνικά όλα αποκτούν ένα φως και γίνονται Παράδεισος», προσθέτει ο ηθοποιός κάνοντας τη Σοφία του να χαμογελά και να απαντά: «Αυτά μου τα λέει κάθε μέρα. Ξυπνάμε το πρωί με τον καφέ και ακούω όμορφα λόγια. Κάποια βράδια πριν κοιμηθούμε σκεφτόμαστε πως γνωριστήκαμε, τι μας έδεσε και είναι απίστευτο να νιώθεις τόση ευλογία για τον έρωτα σου».

«Καμιά φορά σκέφτομαι αν αξίζω αυτό το πράγμα που ζω. Δεν απαιτούσα τίποτα από τη ζωή, έλεγα απλά να είμαι υγιής και δημιουργικός. Θέλουμε πάρα πολύ να κάνουμε παιδιά», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ενώ η Σοφία Μαριόλα αποκάλυψε εξήγησε: «Ο Στράτος είναι έτοιμος, εγώ το καθυστέρησα λίγο».

Εντωμεταξύ η πρώην σύζυγος του Στράτου Τζώρτζογλου αποκαλύπτει γιατί δεν πήγε στον γάμο του με την Σοφία Μαριόλα!

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ μετά από πέντε μήνες γάμου! Οι τρυφερές στιγμές σε βραδινή έξοδο!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, μετά από πέντε μήνες γάμου είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα. Οι τρυφερές στιγμές τους σε βραδινή έξοδο.

Είναι από τα τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και το έχουν αποδείξει πολλές φορές, με την εξομολογήσεις αγάπης που έχουν κάνει μεταξύ τους.

Έχοντας κλείσει πέντε μήνες, από τον μαγευτικό γάμο τους, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα διασκέδασαν στο νυχτερινό μαγαζί «Κέντρο Αθηνών», και απόλαυσαν αγαπημένες επιτυχίες από τον Νίκο Οικονομόπουλο και τη Josephine.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα τους, με τον έναν να λιώνει στην αγκαλιά του άλλου.

Στράτος Τζώρτζογλου Σοφία Μαριόλα έξοδος

Στράτος Τζώρτζογλου σύζυγος

Σοφία Μαριόλα εμφάνιση