"Βόμβα" στη showbiz! Κορυφαίος ηθοποιός αποκάλυψε πως αν αποτύχει στην επόμενη ταινία του θα το γυρίσει στο πορνό!

Αδιανόητο!

Κανονική "βόμβα" έσκασε στη showbiz με αυτό που αποκάλυψε ο κορυφαίος αυτός ηθοποιός! Εξομολογήθηκε πως αν αποτύχει στην επόμενη ταινία που θα γυρίσει θα το γυρίσει οριστικά στο πορνό!

Μία απολαυστική συνέντευξη συνέντευξη παραχώρησε αυτός ο αγαπημένος, και κούκλος, ηθοποιός, ο οποίος μίλησε για την ανησυχία που έχει για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Πάτινσον, ο οποίος μίλησε στην "Guardian" και ανέφερε πως φοβάται πολύ το ρόλο του Batman, τον οποίο θα υποδυθεί και έτσι αν αποτύχει θα ξεκινήσει να κάνει ταινίες πορνό.

Ακόμα μία "πιπεράτη" είδηση για τη διεθνή showbiz, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τη μήνυση που δέχθηκε ένας άλλος κούκλος ηθοποιός.

ηθοποιός θα κάνει πορνό

Σκάνδαλο στη showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής δέχθηκε πρόταση να γίνει πορνοσταρ για 450.000 ευρώ!

Σκάνδαλο μεγατόνων ξέσπασε για μία ακόμη φορά στη showbiz με την είδηση που κυκλοφόρησε! Αυτός ο πασίγνωστος τραγουδιστής έζησε κάτι αδιανόητο, αφού δέχθηκε πρόταση από εταιρεία παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου για να γίνει πορνοσταρ με αμοιβή 450.000 ευρώ!

Είναι ένας τραγουδιστής που προκαλεί πανικό και έχει μεγάλη πέραση στις γυναίκες! Δεν περίμενε ωστόσο ότι κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρα του θα του συνέβαινε αυτό!

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει η είδηση για ερωτική ταινία που γύρισε ένας κορυφαίος τραγουδιστής!

Ο λόγος για τον Τζέισον Ντερούλο, ο οποίος αναδημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα ρεπορτάζ της «The Sun» για την πρόταση που δέχθηκε, απάντησε πως τα λεφτά είναι πολύ λίγα!

Έτσι οι παραγωγοί ξέρουν και να είναι να του κάνουν άλλη πρόταση, θα φροντίσουν να αυξήσουν το ποσό!

τραγουδιστής πορνοσταρ

Αδιανόητο: Πασίγνωστος τραγουδιστής πήρε 500.000 για μία μόνο εμφάνιση!

Είναι πραγματικά αδιανόητο! 500.000 πήρε αυτός ο πασίγνωστος τραγουδιστής για να κάνει μία μόνο εμφάνιση!

Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της γενιάς του και όχι άδικα αφού τα τραγούδια του ακούγονται χωρίς καμία υπερβολή, παντού!

Κορυφαίος τραγουδιστής εγκαταλείπει το τραγούδι!

Ο λόγος για τον Ed Sheeran ο οποίος "έκλεισε" να τραγουδήσει στο πάρτι της κόρης του διάσημου σεφ Gordon Gram. Η Tilly ήθελε οπωσδήποτε τον Βρετανό καλλιτέχνη να εμφανιστεί στο πάρτι της, το οποίο φυσικά είχε εκλεκτούς καλεσμένους όπως για παράδειγμα τους γιους του David Bechkam, Romeo και Brooklyn.

Έτσι για αυτή τη μοναδική του πριβέ εμφάνιση, ο Ed Sheeran ζήτησε 500,000 λίρες!

undefined