Σπύρος Παπαδόπουλος: Τα "έσπασε" στον Νίκο Βέρτη μαζί με φίλους από τα παλιά!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τα

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βγήκε και τα "έσπασε" για τα καλά μαζί με αγαπημένους φίλους του από τα παλιά! Όλοι μαζί το γλέντησαν στον Νίκο Βέρτη μέχρι το πρωί!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής εκμεταλλεύεται τις διακοπές των Χριστουγέννων προκειμένου να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με αγαπημένους του φίλους.

Βέβαια ανήμερα τα Χριστούγεννα, ο αγαπημένος παρουσιαστής θα μας διασκεδάσει με τους εκλεκτούς καλεσμένους του στην εκπομπή του!

Έτσι χθες βράδυ, ο Σπύρος Παπαδόπουλος διασκέδασε στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, παρέα με την αγαπημένη του φίλη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Χρήστο Φερεντίνο.

Οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν με τον τραγουδιστή και ο φακός του YouWeekly.gr τους "συνέλαβε" και σας τους παρουσιάζει!

Παπαδόπουλος Βέρτης

Παπαδοπούλου - Φερεντίνος Βέρτης

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτό το κορυφαίο όνομα του χρωστάει πολλά! Δείτε το πρόσωπό του και θα συγκινηθείτε!

Δείτε αυτό το πρόσωπο που βοήθησε στα δύσκολα ο Σπύρος Παπαδόπουλος! Είναι το κορυφαίο όνομα της ελληνικής showbiz και του χρωστάει πραγματικά πολλά!

Είναι ένας από τους ηθοποιούς που έχει ξεχωρίσει στον χώρο της υποκριτικής, και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε, έχει δεχθεί μεγάλη βοήθεια από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ο λόγος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή «The 2night show» και μεταξύ άλλων που σχολίασε, θέλησε να ευχαριστήσει τον Σπύρο Παπαδόπουλο για την βοήθεια που του έχει προσφέρει.

«Ήρθε η ώρα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σπύρο Παπαδόπουλο για τον χώρο που μου έδωσε, για τη θέση που μου έδωσε. Με τίμησε με το να με έχει συμμέτοχο στο “Δείπνο ηλιθίων”. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι από τους ηθοποιούς που θαυμάζω πολύ για όσα έχει κάνει μέχρι τώρα και είναι ένας κύριος με “Κ” κεφαλαίο. Και ευτυχώς μέχρι τώρα στη ζωή μου έχω γνωρίσει μόνο τέτοιους κυρίους.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνδυασμό με την παράσταση του, συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη εκπομπή του στο ΣΚΑΪ, με δυνατά αφιερώματα κάθε εβδομάδα!

Ο Σπύρος είναι ένας από αυτούς γιατί ο τρόπος που συμπεριφέρεται απέναντι στο επάγγελμα, στους ανθρώπους, στο χάρισμα που έχει, στο ταλέντο του, σε όλα αυτά, είναι δύσκολο να το πετύχεις σήμερα. Είναι παλαιάς κοπής, έχει μπέσα, είναι κύριος και αγαπάει, πληγώνεται σαν παιδί. Αυτό είναι ένα μεγάλο μάθημα».

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης