Ελένη Μενεγάκη: Έδωσε λεφτά σε άνθρωπο στο δρόμο! Καρέ - καρέ η κίνησή της...

Φιλάνθρωπος και ανοιχτοχέρα η Ελένη... Αποκλειστικό!

Ελένη Μενεγάκη: Έδωσε λεφτά σε άνθρωπο στο δρόμο! Καρέ - καρέ η κίνησή της...

Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε λεφτά σε άνθρωπο στο δρόμο! Καρέ - καρέ η κίνησή της που δεν έχει ξανά καταγραφεί ποτέ στα χρονικά!

Η Ελένη Μενεγάκη, πολλές φορές έχει ακουστεί πως είναι αυστηρή και φειδωλή με τα χρήματά της. Ωστόσο, εμείς στο Youweekly.gr σας έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες που αποδεικνύουν το αντίθετο.

Η παρουσιάστρια του Alpha tv, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας μόλις είδε έναν μουσικό του δρόμου μαγεύτηκε! Αμέσως, χωρίς να το σκεφτεί πολύ η Ελένη έψαξε την τσάντα της και τον γέμισε με χρήματα! Έφυγε χαμογελαστή και ο κόσμος την κοιτούσε άναυδος! Να σημειωθεί βέβαια, πως ανά τα χρόνια η Ελένη Μενεγάκη έχει βοηθήσει πολύ κόσμο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας...

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες:

Ελένη Μενεγάκη στον δρόμο
Ελένη Μενεγάκη: Ερμού
Ελένη Μενεγάκη με μουσικό του δρόμου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙOΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Ζήνα Κουτσελίνη: Η Ελένη Μενεγάκη μου έδωσε λεφτά για να φτιάξω το σπίτι μου

Την εξαιρετική σχέση που έχει με την Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη σε συνέντευξή της. Η παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» εξομολογήθηκε πως με η τηλεοπτική της αντίπαλος είναι ένας άνθρωπος που την έχει στηρίξει πολύ.

«Περάσαμε πολλά με την Ελένη. Στο παρελθόν μου έδωσε 2 εκατομμύρια δραχμές για να φτιάξω το σπίτι μου. Μου είπε «Zήνα πάρτα» και ποτέ δε τα ζήτησε πίσω. Tώρα της κάνω πλάκα και της λέω πώς αν στα γεράματα δεν έχω θα της ζητήσω» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η ίδια ανέφερε επίσης πως οι περισσότεροι άνθρωποι σ’ αυτόν τον χώρο της έχουν φερθεί καλά όμως έχει βιώσει και την αχαριστία από παρουσιάστρια που έχει βοηθήσει και εκείνη της φέρθηκε με άσχημο τρόπο.

Να θυμίσουμε βέβαια πως αυτή την περίοδο η Ελένη δεν βρίσκεται στην Αθήνα αλλά σε εξωτικές διακοπές με τον Μάκη όπως έχουμε γράψει