Γιώργος Λιάγκας: Αυτά τα δύο πρόσωπα τον αγαπούν σίγουρα! Η αγκαλιά και η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ρίγη συγκίνησης!

Γιώργος Λιάγκας: Αυτά τα δύο πρόσωπα τον αγαπούν σίγουρα! Η αγκαλιά και η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Αυτά τα δύο πρόσωπα τον αγαπούν σίγουρα τον Γιώργο Λιάγκα! Η αγκαλιά και η φωτογραφία ντοκουμέντο με την λεζάντα που θα σας συγκινήσει...

Ο παρουσιαστής, έχει περάσει δύσκολα με τον σάλο που έχει ξεσπάσει στον ΣΚΑΙ, και πρώτοι εμείς σας είχαμε γράψει τις εξελίξεις βόμβα!

Αυτές τις ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας τις περνάει με τους γιους του, που είναι η μεγάλη του αδυναμία! Μάλιστα οι 3 τους έκαναν ομαδική αγκαλιά για το Instagram και έγραψαν στη λεζάντα: «Χρονια πολλά... πνιγειτε στις αγκαλιες αυτων που αγαπατε και σας αγαπουν σιγουρα... #marychristmas #christmas» Δείτε την:

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το πρόσωπο που τον συμβουλεύει μετά τον χαμό στον ΣΚΑΙ! "Βόμβα" με το όνομα...

Ακόμη ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ "φωτιά" θα διαβάσετε μέσα από το Youweekly.gr που αφορά όλον τον χαμό που έχει γίνει με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΙ! Αυτό είναι το πρόσωπο που τον συμβουλεύει αυτή την περίοδο και... το όνομα είναι "βόμβα".

Είναι φίλοι χρόνια και όπως μου αποκάλυψε η πηγή μου που είναι έγκυρη 100%, ο παρουσιαστής την συγκεκριμένη περίοδο και όσο τα πράγματα ακόμα με το ΕΣΡ και την ΕΣΗΕΑ βρίσκονται στον αέρα, είναι πολύ πιεσμένος και ψυχολογικά λίγο διαλυμένος και... όπως κάθε άνθρωπος έτσι κι αυτός θέλει κάποιον να τον στηρίζει και να ζυγίζουν μαζί τα τα επόμενα βήματά του!

Αποκλειστικό: Έφυγε για από το ΣΚΑΙ για να πάει στο One και τώρα... την διώχνουν κι από εκεί!

Στο Vanda's blog, λοιπόν, σήμερα θα σας αποκαλύψω κάτι που δεν έχει γραφτεί μέχρι στιγμής πουθενά!

Ο άνθρωπος αυτός, λοιπόν, για τον Γιώργο είναι ο Γιάννης Λάτσιος! Όπως μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω στο Youweekly.gr, οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και λόγω της μεγάλης εμπειρίας του δεύτερου είναι λογικό αυτή την περίοδο να έχουν έρθει πιο κοντά και η φιλία τους να έχει δεθεί περισσότερο!

Γιώργος Λιάγκας ΣΚΑΙ