Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Πάριο! Τι συνέβη;

Μεγάλη ατυχία μέσα στα Χριστούγεννα!

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Πάριο! Τι συνέβη;

Δύσκολες είναι οι ώρες για τον αγαπημένο τραγουδιστή, Γιάννη Πάριο μιας και μία μεγάλη ατυχία του συνέβη ανήμερα τα Χριστούγεννα!

Λουκέτο μπήκε στο μαγαζί που θα εμφανιζόταν ο αγαπημένος τραγουδιστής, αφήνοντας στον "αέρα" τα 750 άτομα που είχαν κάνει κράτηση και είχαν δώσει προκαταβολή 50 ευρώ για να τον ακούσουν.

Ένας εκ των ατόμων που είχαν κλείσει σχολίασε: «Αν και μας είχαν επιβεβαιώσει την κράτηση από την προηγούμενη μέρα, όταν φτάσαμε εκεί, είδαμε προς έκπληξη μας ότι το μαγαζί ήταν κλειστό! Αναζητήσαμε τηλεφωνικώς τον υπεύθυνο της επιχείρησης. Εκείνος λοιπόν μας είπε ότι νωρίτερα είχε πιάσει φωτιά και πως χρειάστηκε να επικοινωνήσει με 750 άτομα που είχαν κάνει κρατήσεις για να τις ακυρώσει και προφανώς... ξέχασε να ειδοποιήσει εμάς συγκεκριμένα»

Από τη μεριά τους οι υπεύθυνοι του μαγαζιού απάντησαν: «Το μαγαζί έκλεισε αναγκαστικά λόγω ενός βραχυκυκλώματος που προκλήθηκε στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Υπό το φόβο να ξεσπάσει φωτιά και για την ασφάλεια των πελατών μας αναγκαστήκαμε να το κλείσουμε και μάλιστα θα παραμείνει και σήμερα κλειστό».

Ο τραγουδιστής από τη μεριά του βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση ωστόσο σίγουρα στο πλευρό του βρίσκεται ο γιος του, Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος επέστρεψε πριν από λίγο καιρό στις πίστες!

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ποιος Πάριος; Ο νέος της σύντροφος είναι άκρως γοητευτικός!

Ποιος Γιάννης Πάριος; Ο νέος σύντροφος που έχει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι καλλονός!

Η είδηση «έσκασε» σαν πυροτέχνημα της Λαμπρής, λίγο πριν από την Ανάσταση και ο νέος έρωτας της Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι γεγονός! Διαβάστε παρακάτω....


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου στη Realnews, το τελευταίο βράδυ των εμφανίσεων του Γιώργου Χατζηνάσιου και της Αλέκας Κανελλίδου στη μουσική σκηνή «Γραμμές», ανάμεσα στους θεατές βρίσκονταν η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, με πιο δυνατή δουλειά την «Πρόβα Νυφικού», που ανέβασε εκείνος στο Εθνικό με εκείνη στον βασικό ρόλο.

Διαζύγιο βόμβα στην showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής χωρίζει για μια πιτσιρίκα!

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Σωτήρης Χατζάκης

Άπαντες γνώριζαν ότι εκτός από επαγγελματική σχέση, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Σωτήρης Χατζάκης συνδέονταν και με μια καλή φιλία. Εκείνο το βράδυ, όμως, στις «Γραμμές» οι δυο τους έμοιαζαν να είναι πολύ πιο κοντά από όσο πίστευαν όλοι…