Σίσσυ Χρηστίδου: Σε αυτό το σπίτι μεγάλωσε! Το τεράστιο τζάκι και οι λεπτομέρειες από ξύλο!

Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα φωτογραφία!

Σίσσυ Χρηστίδου: Σε αυτό το σπίτι μεγάλωσε! Το τεράστιο τζάκι και οι λεπτομέρειες από ξύλο!

Σε αυτό το σπίτι μεγάλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου! Το τεράστιο τζάκι και οι λεπτομέρειες από ξύλο που δεν παρατηρεί σχεδόν κανείς!

Η παρουσιάστρια, πήγε στην Θεσσαλονίκη για τις γιορτές και μάλιστα έχει μαζί και τα παιδιά της! Ο Φίλιππος Ραφαήλ και ο Μike, έχουν ενθουσιαστεί που θα περάσουν τις γιορτές με τους παππούδες τους και η Σίσσυ δεν χορταίνει να τους φωτογραφίζει!

Ανάμεσα σε πολλές, εμείς ξεχωρίσαμε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν και οι 3 και από πίσω φαίνονται οι λεπτομέρειες από το πατρικό της. Το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε έχει τζάκι και είναι σχεδόν όλο από ξύλο!

Δείτε το και πείτε μας, δεν είναι τέλειο;

Και μιας που λέμε για σπίτια... Έχετε δει το εργένικο του Θοδωρή Μαραντίνη;

Σίσσυ Χρηστίδου: Πρώτη φορά βλέπουμε όλο το σαλόνι της! Είναι φωτογραφία από το σπίτι που είχε με τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Πρώτη φορά βλέπουμε όλο το σαλόνι της Σίσσυς Χρηστίδου! Είναι φωτογραφία από το σπίτι που είχε με τον Θοδωρή Μαραντίνη πριν τον χωρισμό!

Η παρουσιάστρια του OPEN μπορεί εδώ και πάρα πολύ καιρό να μην μαζί με τον τραγουδιστή, όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε η σχέση τους είναι άριστη.

Πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο μεγαλοκάναλό της - όπως λέει και η ίδια - στο Youtube και μέσα σε αυτό είδαμε κάποια πλάνα από το σπίτι της όταν συγκατοικούσε με τον πρώην άντρα της!

Σίσσυ Χρηστίδου: «Βόμβα»! Με αυτόν διατηρούσε σχέση πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Οι αναδρομές στο παρελθόν της μας έκαναν να ξεκλέψουμε κάποιες ματιές από το σπίτι τους κι αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι ήταν σαν πραγματική βίλα...

Χρηστίδου σπίτι

Αν ρίξετε μια ματιά στο βίντεο παρακάτω θα δείτε κι άλλα πλάνα μέσα από το συγκεκριμένο σπίτι αλλά και από το νέο της, αφού μετά τον χωρισμό, όπως έγινε γνωστό, μετακόμισε!