Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αν έβλεπε την αδερφή της ο Snik θα την ερωτευόταν κι αυτή! Είναι μία κούκλα!

Μοιάζουν πολύ!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αν έβλεπε την αδερφή της ο Snik θα την ερωτευόταν κι αυτή! Είναι μία κούκλα!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει μία αδερφή που είναι σκέτη κούκλα! Είναι σίγουρο πως αν ο Snik την έβλεπε θα την ερωτευόταν κι αυτή αμέσως!

Το πανέμορφο μοντέλο έχει συγκλονίσει την Ελλάδα από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της στο GNTM, τόσο με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα όσο και με την απίστευτη ομορφιά της.

Τον τελευταίο καιρό ζει τον έρωτά της με τον νέο της αγαπημένο Snik, με τον οποίο μάλιστα συζεί!

Πρόσφατα λοιπόν το μοντέλο θέλησε να μας συστήσει τη μαμά της αλλά και την αδερφή της, ανεβάζοντας μία φωτογραφία μαζί τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Η ομορφιά απ' ότι φαίνεται είναι χαρακτηριστικό της οικογένειας μιας και οι δύο κυρίες είναι κούκλες!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου αδερφή

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το σαλόνι της έχει μπεζ χρώμα! Εκεί περνάει τις ώρες της με τον Snik!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιλέγει να περνάει πολλές ώρες της ημέρας μαζί τον αγαπημένο της Snik, ειδικά τώρα που έφτασαν τα Χριστούγεννα! Στόλισε λοιπόν το δέντρο της και μας έδειξε το σαλόνι της το οποίο είναι όλο μπεζ.

Το πανέμορφο μοντέλο θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε, και μαζί του, εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού της.

Ο χώρος είναι όλος μπεζ και μίνιναλ, ενώ το επιβλητικό δέντρο δίνει μία άλλη πνοή!

Σε αυτό το σαλόνι πριν από λίγες ημέρες, ο Snik είχε περάσει μία βραδιά μαζί με τους φίλους του και καμάρωσε την αγαπημένη του στον τελικό του GNTM.