Μπουράκ Χακί: Πήρε τη Χαρά Παππά και ανέβηκαν σε πλοίο! Το ταξίδι στον μυστικό προορισμό!

Πού πήγε το ζευγάρι;

Μπουράκ Χακί: Πήρε τη Χαρά Παππά και ανέβηκαν σε πλοίο! Το ταξίδι στον μυστικό προορισμό!

Ο Μπουράκ Χακί περνάει υπέροχος στιγμές μαζί με τη Χαρά Παππά και έτσι ο ηθοποιός πήρε την αγαπημένη του και ανέβηκαν μαζί σε πλοίο προκειμένου να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι σε "μαγευτικό" αλλά και μυστικό προορισμό!

Οι δυο τους περνάνε υπέροχα από τη μέρα που το μοντέλο επέστρεψε σπίτι από το GNTM, και δεν χάνουν την ευκαιρία να περνάνε μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορούνε.

Έτσι το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε τα Χριστούγεννα και έκανε μία υπέροχη κρουαζιέρα στο Βόσπορο το βράδυ και παρακολούθησαν την Κωνσταντινούπολη από μακριά .

Τόσο ο Μπουράκ Χακί όσο και η Χαρά Παππά, ανέβασαν στιγμιότυπα από το μίνι- ταξίδι τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram!

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι, επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στην Κωνσταντινούπολη και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έκαναν!

Μπουράκ Χακί Χαρά Παππά
Χαρά Παππά σύντροφος

Μπουράκ Χακί: Πήρε τη Χαρά Παππά και έφυγαν από την Ελλάδα! Πού πήγε το ζευγάρι;

Ο Μπουράκ Χακί πήρε την αγαπημένη του Χαρά Παππά και χθες το βράδυ έφυγαν από την Ελλάδα! Μάθετε εδώ που πήγε το ζευγάρι! Η κάμερα τους "τσάκωσε" στο αεροδρόμιο!

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει τις πιο όμορφες μέρες της ζωής του από τη μέρα που η πανέμορφη Χαρά άφησε το σπίτι του GNTM και επέστρεψε στο πλευρό του αγαπημένου της!

Μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» είδαμε εικόνες από το αεροδρόμιο με τους δυο τους, οι οποίοι ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη όπου μένουν μαζί.

Μάλιστα η Χαρά δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί και με όποιον της το ζήτησε!

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο δέντρο που στόλισε το ζευγάρι στο σπίτι του! Είναι σκέτη υπερπαραγωγή!

Μπουράκ Χακί: Στη ζωή του δεν έχει μόνο τη Χαρά Παππά! Αυτή η Ελληνίδα τον έκανε να κλάψει!

Ο Μπουράκ Χακί είναι τρελά ερωτευμένος με τη Χαρά Παππά και το δείχνει σε κάθε του κίνηση! Το μοντέλο όμως δεν είναι η μόνη γυναίκα που έχει στη ζωή του τελευταία ο ηθοποιός μιας και υπάρχει μία Ελληνίδα ακόμα που πρόσφατα τον έκανε να κλάψει!

Ο λόγος για την Μιμή Ντενίση, στης οποία την ταινία συμμετέχει ο Τούρκος ηθοποιός και μάλιστα έχει κομβικό ρόλο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνετα», η Μιμή Ντενίση εξήγησε ποιος θα είναι ο ρόλος του αγαπημένου της Χαράς Παππά, ενώ αποκάλυψε και ποια ήταν η σκηνή που έκανε τον Μπουράκ Χακί να κλάψει!

«Η “Σμύρνη μου Αγαπημένη” θα γίνει τελικά ταινία μετά από πολύ μεγάλο αγώνα και κόπο… Η ταινία αυτή θέλει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια…. Τα γυρίσματα είναι πέντε εβδομάδες στη Λέσβο, το μεγαλύτερο μέρος είναι εδώ αλλά θα πρέπει να χτιστεί –μάλλον στη Δραπετσώνα- όλο το λιμάνι της Σμύρνης γιατί μετά θα πρέπει να καεί. Είναι ένα πολύ σύνθετο project με πολλούς ξένους και Έλληνες ηθοποιούς. Ο κάθε ηθοποιός θα ενσαρκώνει και αντίστοιχο ρόλο με την εθνικότητά του. Ο Μπουράκ Χακί ισχύει πως θα είναι στην ταινία. Χθες κάναμε μαζί την πρώτη πρόβα. Μιλάει λίγα ελληνικά γιατί ο μπαμπάς του είναι από την Κομοτηνή. Ήρθε στο θέατρο και τον συγκίνησε. Τον σκεφτόμουν που ήταν από κάτω την ώρα που παίζαμε γιατί έχω ένα σκεπτικό πως όταν κάνουμε τέτοια έργα, «επικίνδυνα», πρέπει να είναι με πάθος αλλά όχι με εμπάθεια. Δεν είναι για να χωρίσουμε κάτι…. Το έργο ξεκινά με την ανταλλαγή των πληθυσμών και δεν έχω βάλει Έλληνες. Βλέπεις μια οικογένεια Τούρκων που φεύγουν αναγκαστικά από τη Θεσσαλονίκη και δεν αισθάνονται ότι πατρίδα τους είναι η Τουρκία αλλά από τη Θεσσαλονίκη, εκεί που είναι οι τάφοι των γονιών τους. Αντίστοιχα το ίδιο αισθάνονται και οι Έλληνες της Μικρά Ασίας. Η πρώτη σκηνή είναι στα Τούρκικα και είναι οι Τούρκοι που κλαίνε. Ο Μπουράκ συγκινήθηκε πολύ με αυτή τη σκηνή γιατί η οικογένειά του ήταν από αυτούς τους ανταλλάξιμους» σχολίασε η ηθοποιός!

Ο ηθοποιός περνάει πλέον υπέροχες στιγμές με την αγαπημένη του μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.