Baby boom στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστος παρουσιαστής έγινε μπαμπάς!

Έσκασαν τα χαρμόσυνα!

Baby boom στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστος παρουσιαστής έγινε μπαμπάς!

Ένα ακόμα υπέροχο baby boom έγινε στην ελληνική showbiz μιας και ένας αγαπημένος και πασίγνωστος παρουσιαστής έγινε πριν από λίγο για πρώτη φορά μπαμπάς!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι καλωσόρισε στη ζωή το πρώτο τους παιδάκι και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Ο λόγος για τον Σάββα Πούμπουρα και την Αρετή Θεοχαρίδη, οι οποίοι έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Το ζευγάρι περνάει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του, λίγο πριν το νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα του Σάββα Πούμπουρα.

Σάββας Πούμπουρας μπαμπάς

Baby Boom στην ελληνική showbiz! Γνωστός τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά πατέρας!

Έσκασε τώρα baby boom στην ελληνική showbiz! Αυτός ο γνωστός τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά πατέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Τα γεννητούρια συνεχίζονται στην ελληνική showbiz! Ακόμη ένα αγαπημένο ζευγάρι έφερε στη ζωή ένα υπέροχο μωράκι και διανύει χωρίς αμφιβολία, τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του.

Baby boom στην ελληνική showbiz! Γέννησε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός!

Ο λόγος για τον τραγουδιστή, Γιάννη Ρουσσουνέλο από το συγκρότημα "Kings" ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις πρώτες φωτογραφίες της μπέμπας τους.

«Μέχρι τώρα νόμιζα πως ήξερα τι σημαίνει ευτυχία.. Προφανώς και δεν ήξερα τίποτα» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του μωρού του ο Γιάννης Ρουσσουνέλος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αγαπημένης του Ελίνας, φρόντιζε να ενημερώνει τους followers του με τις πιο υπέροχες φωτογραφίες από τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Baby boom! Ηθοποιός από το «Κόκκινο Ποτάμι» έγινε μπαμπάς!

Έχουμε κι άλλο baby boom στην ελληνική showbiz! Αγαπημένος ηθοποιός από τη σειρά του Open, «Το Κόκκινο Ποτάμι» έγινε μπαμπάς!

Το αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο αγοράκι χθες το βράδυ.

Baby boom στην ελληνική showbiz! Γέννησε η πιο αγαπημένη εγκυμονούσα!

Ο λόγος για τον Λάμπρο Κτεναβό και την Ειρήνη Ψυχράμη οι οποίοι ζουν τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του. Το ζευγάρι είναι μαζί ένα χρόνο και η εγκυμοσύνη της ηθοποιού ήρθε πολύ γρήγορα. Μάλιστα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, είχε δηλώσει: «Είμαστε έναν χρόνο μαζί. Η εγκυμοσύνη ήρθε πάρα πολύ νωρίς, αλλά αβίαστα. Το θέλαμε το μωρό και λέγαμε όταν έρθει, καλώς να ‘ρθει», είπε είπε η ηθοποιός και συνέχισε: «Έκανα τεστ, βγήκε θετικό και έπαθα σοκ. Πήρα τηλέφωνο τον Λάμπρο και του είπα ‘’Καλημέρα, είμαι έγκυος’’. Έμεινε άναυδος!».

κόκκινο ποτάμιειρήνη ψυχράμη γέννησε