"Λάμπει" στο πλευρό της αγαπημένης του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ! Η κοινή τους εμφάνιση που γύρισε κεφάλια!

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Ο ίδιος δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά του! "Λάμπει" στο πλευρό της αγαπημένης του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ! Η πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση γύρισε κεφάλια!

Μπορεί ο ίδιος να πέρασε δύσκολα τους τελευταίους μήνες στα προσωπικά του, ωστόσο η τύχη του χαμογελά ξανά!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly, τον "τσάκωσε" μαζί με την νέα του αγαπημένη, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, να ποζάρουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Σταχτοπούτα» στο θέατρο Broadway, στην οποία και πρωταγωνιστεί η Αυγερινοπούλου.

Να θυμίσουμε πως ξεκίνησαν ως φίλοι, με τους δυο τους να αναπτύσσουν τρυφερά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, όσο πέρναγε ο καιρός, κρατώντας την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 Γιάννης Παπαμιχαήλ έξοδος

O ίδιος πλέον είναι αρκετά καλύτερα τόσο στην υγεία του, όσο και στην προσωπική του ζωή και μας το δείχνει. Έπειτα από το χειρουργείο, πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πόσο ίδια με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι η σύντροφός του!

Γιάννης Παπαμιχαήλ, παιδί δύο πασίγνωστων Ελλήνων ηθοποιοών! Γόνος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη σίγουρα κουβαλάει μεγάλη κληρονομία!

Δίπλα του τα τελευταία χρόνια βρίσκεται η σύντροφός του, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, η οποία στην κυριολεξία είναι ίδια με την μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη! Διαβάστε παρακάτω...

Οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο διαδίκτυο επιβεβαιώνουν ακριβώς αυτό:

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Το άγνωστο χειρουργείο που πέρασε! «Ήταν δύσκολο και επικίνδυνο»! (Βίντεο)

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μιλάει πρώτη φορά για το χειρουργείο που πέρασε και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν δύσκολο και επικίνδυνο»!

Ο γιος των πασίγνωστων ηθοποιών, Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης: Τα θέλω Όλα», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Παλλάς!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μίλησε στις κάμερες και αποκάλυψε ότι το τελευταίο καιρό αντιμετώπισε πρόβλημα με τα κιλά του και μάλιστα για τον λόγο αυτό χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο γιος της έχει στο πλευρό του αυτή την κουκλάρα! Δείτε τους αγκαλιά!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Έχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Είχα ένα χειρουργείο, γιατί είχα παχύνει πάρα πολύ. Για αυτό είχα εξαφανιστεί. Έχω χάσει 46 κιλά. Πρέπει να χάσω άλλα 12. Ήταν λίγο δύσκολο και επικίνδυνο. Τώρα έχω αναρρώσει πλήρως».

Δείτε το σχετικό βίντεο: