Νίκος Μουτσινάς: «Κατέστρεψε» την φωτογραφία αυτής της γυναίκας! Η εικόνα που έφερε σχόλια....

Τι συνέβη;

Νίκος Μουτσινάς: «Κατέστρεψε» την φωτογραφία αυτής της γυναίκας! Η εικόνα που έφερε σχόλια....

Την φωτογραφία αυτής της γυναίκας «κατέστρεψε» ο Νίκος Μουτσινάς και έγινε η αποκάλυψη με μια ανάρτηση. Έφερε σχόλια η εικόνα της.

Ο παρουσιαστής πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων μαζί με καλούς φίλους του σε ορεινή περιοχή όπου απόλαυσαν την φύση.

Έχοντας σταματήσει το «Καλό μεσημεράκι» λόγω εορτών, χαλάρωσε μακριά από την πόλη. Τόσο ο ίδιος, όσο και η Μαίρη Συνατσάκη που ήταν μαζί στην παρέα τους, δεν σταμάτησαν τις αναρτήσεις στο Instagram.

Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες της έκανε το απόλυτο photobombing. Εκείνη πόζαρε πάνω στην κούνια και εκείνος πίσω της την «κατέστρεψε».

Μάλιστα ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους αν μπορούν να τον εντοπίσουν και τα σχόλια «έπεσαν» βροχή.

Σε επανάληψη η εκπομπή του πως τα πήγε στην τηλεθέαση;

Νίκος Μουτσινάς: Η «γυναίκα» του είχε ατύχημα! Μπέρδεψε τα πόδια της και την είπε «κατσαρίδα»!

Η «γυναίκα» του Νίκου Μουτσινά είχε ατύχημα! Μπέρδεψε τα πόδια της και την είπε «κατσαρίδα», κάγκελο με τα όσα αποκάλυψε η ίδια!

Αδιανόητο περιστατικό και φυσικά σας το έχουμε όλο αναλυτικά! Τι συνέβη;

Η ίδια, είπε μεταξύ άλλων: “Στην πρεμιέρα μας στη “Βερβερίτσα”, όταν κάνω ένα χορευτικό, μπέρδεψα τα πόδια μου και έπεσα τούμπα! Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, αν και δεν το κατάλαβε κανείς. Νόμιζαν ότι ήταν μέσα στο έργο. Έπεσα, όμως, τούμπα κανονική!”

“Έχω φάει και σε δράμα τούμπα” πρόσθεσε, στη συνέχεια, η Ματίνα Νικολάου. “Στην Επίδαυρο. Έτσι όπως έτρεχα, έπεσα τούμπα στη μέση της ορχήστρας και μετά σερνόμουν για να πάω στη θέση μου και να μην χαλάσει το σχήμα. Έσπασα και το δάχτυλο μου! Η αλήθεια είναι πως έχω σπάσει πόδι σε παράσταση, έχω σπάσει δάχτυλο, έχω πέσει από σκαλιά. Είχα κάποια ατυχήματα σε παραστάσεις είναι η αλήθεια. Ζω όμως” συμπλήρωσε με χιούμορ η τηλεοπτική “Βάνια”.

“Ο Νίκος Μουτσινάς με λέει κατσαρίδα” αποκάλυψε με χαμόγελο η γυναίκα που έχει στο πλευρό του ο Νίκος Μουτσινάς και στον ΣΚΑΙ αλλά και στο θέατρο και μάλιστα σαρώνουν σε τηλεθέαση!