Ολυμπία Χοψονίδου: Αποκαλύπτει το ταλέντο που πήρε ο γιος της από εκείνη! Φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους!

Θα μείνετε άφωνοι!

Ολυμπία Χοψονίδου: Αποκαλύπτει το ταλέντο που πήρε ο γιος της από εκείνη! Φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους!

Με μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους η Ολυμπία Χοψονίδου αποκαλύπτει το ταλέντο που πήρε ο γιος της από εκείνη!

Το γνωστό μοντέλο μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη και τα άλλα πέντε παιδιά τους σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν στο σπίτι τους το νέο μέλος της οικογένειας, το 6ο παιδάκι τους!

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μια πολύ γλυκιά μανούλα και προσέχει πάντα μόνη της τα παιδιά της χωρίς την βοήθεια ξένων, καθώς λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους!

Έτσι, πριν λίγες ημέρες η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από ένα Instastory τον γιο της, τον Βασίλη να πετυχαίνει ένα από τα πιο δύσκολα «σπορ» που υπάρχουν και μάλιστα αποκάλυψε με αυτόν τον τρόπο πως έχει πάρει ταλέντο και από την μαμά!

Ο ίδιος στην φωτογραφία φαίνεται να κάνει σπαγγάτο στο σαλόνι του σπιτιού τους αφήνοντας μας άφωνους!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου: Φωτογραφία με το νεογέννητο παιδί της! Την τράβηξε ο Σπανούλης;

Φωτογραφία με το νεογέννητο παιδί της Ολυμπίας Χοψονίδου! Την τράβηξε ο Σπανούλης; Είναι μέσα από το μαιευτήριο που πήγαν για το 5ο παιδάκι τους....

Μπορεί τώρα να περιμένουν το 6ο, όμως πριν αρκετό καιρό η Ολυμπία είχε συγκινήσει με μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει με το νεογέννητο παιδάκι της.

Μάλιστα, την είχε συνοδεύσει με ένα ποίημα, που έγραψε η ίδια η Ολυμπία Χοψονίδου. Στην ανάρτησή της, αναφέρει:

«Έχει επαληθευτεί
Ενα ποιηματακι που εγραψα οταν καποια στιγμη πιστευα οτι δεν θα αντεξω αλλο.. οχι ποιητρια δεν ειμαι..Μανα ειμαι και νομιζω πως ολες οι γυναικες,η καθεμια ξεχωριστα, που εχει γεννησει φυσιολογικα,που της εκοψαν την κοιλια στα δυο,που προσπαθει καιρο να κανει παιδι,που εχει υιοθετησει ή ακομη που εχει βαφτισει ενα παιδι μπορει να καταλαβει οτι η Αγαπη της Μανας ειναι μια και μοναδικη ! ! Χρονια μας πολλα» Λέτε την συγεκριμένη φωτογραφία να την τράβηξε ο Σπανούλης; Ιδού και η ανάρτηση από το Instagram:

Nα σας θυμίσουμε και τον viral τρόπο που του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος για 6η φορά!