Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Πρόβλημα στο αεροσκάφος που ταξίδευαν! Το μήνυμα του παρουσιαστή για την κατάσταση!

Τι συνέβη;

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Πρόβλημα στο αεροσκάφος που ταξίδευαν! Το μήνυμα του παρουσιαστή για την κατάσταση!

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αντιμετώπισαν πρόβλημα με το αεροσκάφος που ταξίδευαν και ο παρουσιαστής έστειλε το μήνυμα του για την κατάσταση!

Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στις Φιλιππίνες και σήμερα θα έκαναν ένα ταξίδι από το ένα νησί του Παλαουάν σε ένα άλλο, μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν.

Την ώρα που είχαν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος και ήταν έτοιμοι να απογειωθούν, τους ειδοποίησαν πως θα πρέπει να κατέβουν διότι ο πιλότος πρέπει να κάνει έναν έλεγχο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης προσπάθησε να δει τη θετική πλευρά των πραγμάτων λέγοντας μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και συγκεκριμένα με Instastories πως είναι προτιμότερο που ο πιλότος αντιλήφθηκε το πρόβλημα πριν την πτήση και όχι κατά τη διάρκεια, η Χριστίνα Μπόμπα ήταν εκεί για να τον ενημερώσει για μια ακόμη αναποδιά.

Τι συνέβη; Η σύζυγός του τον ενημέρωσε πως έχουν μπει σε σειρά προτεραιότητας για την επόμενη πτήση ωστόσο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορέσουν να ταξιδέψουν.

Ο Σάκης Τανιμανίδης φυσικά έστειλε τα μηνύματα τους στους διαδικτυακούς τους φίλους για όλη αυτήν την κατάσταση!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα ταξίδι αεροπλάνο

Σάκης Τανιμανίδης Φιλιππίνες πρόβλημα αεροπλάνο

Επίσης, όσο οι δυο τους βρίσκονταν στις Φιλιππίνες έζησαν τον απόλυτο τρόμο! Δείτε εδώ τι συνέβη!

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: «Έφυγαν» από την Ελλάδα! Με ποιους βρέθηκαν πριν το ταξίδι τους;

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα «έφυγαν» από την Ελλάδα. Με ποιους βρέθηκαν πριν το ταξίδι τους;

Το ζευγάρι είναι γνωστό ότι λατρεύει τα ταξίδια και έτσι, με αφορμή τις διακοπές των Χριστουγέννων,ετοιμάζονται να κάνουν ακόμη ένα.

Το ζευγάρι φέτος δεν θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο όπως τα τελευταία τρία χρόνια, οπότε ο παρουσιαστής έχει χρόνο για να κάνει ακόμα περισσότερα ταξίδια.

Οι δυο τους δεν ανακοίνωσαν ακόμα ποιος είναι ο προορισμός τους, ωστόσο πριν φύγουν βρέθηκαν στην Αθήνα με αγαπημένους φίλους για καφέ.

Ο παρουσιαστής έκανε και δυο χιομουριστικές αναρτήσεις πριν φύγουν:

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα γάμος

Μπόμπα έγκυος

Εντωμεταξύ δείτε τα ευχάριστα νέα που «έσκασαν» για το ζευγάρι και την φωτογραφία με μωρό