Mr Jumbo: Χαμογελάει ξανά δυο χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του!

Μόλις έγινε γνωστό!

Mr Jumbo: Χαμογελάει ξανά δυο χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του!

Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του ο Mr Jumbo χαμογελάει ξανά με μια χαρμόσυνη είδηση που «έσκασε» για την οικογένεια του!

Σε αναμονή για τον ερχομό της δεύτερης εγγονής του βρίσκεται ο γνωστός επιχειρηματίας της μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών. Απόστολος Βακάκης.

Ο Mr Jumbo έχει ήδη ένα εγγόνι από την κόρη του, Χριστίνα και τον σύντροφό της Βασίλη Μιχαήλ και περιμένει και την δεύτερη εγγονούλα του με ανυπομονησία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Παραπολιτικών, η κόρη του επιχειρηματία Σοφία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και με το νέο έτος περιμένει την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον γνωστό εφοπλιστή Πασχάλη Διαμαντίδη (γιο του Διαμαντή Διαμαντίδη).

Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους στη σχέση του και έτσι κατάφερε όλους αυτούς τους μήνες να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την εγκυμοσύνη της Σοφίας, αλλά τώρα οι δυο τους έχουν μπει στην τελική ευθεία για τον ερχομό της κόρης τους.

Mr Jumbo: Ευχάριστα νέα "χτύπησαν" την πόρτα του! Τι συνέβη;

Τι συνέβη με τον Mr Jumbo; Ευχάριστα είναι τα νέα που του "χτύπησαν" την πόρτα!

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της περνάνε αυτό το διάστημα, ο Βασίλης Μιχαήλ και η κόρη του επιχειρηματία, Χριστίνα Βακάκη! Περίπου ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση της κόρης τους, ο Κύπριος εφοπλιστής και η σύντροφός του πέρασαν χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές στην Μύκονο.

Μάλιστα, το νησί των ανέμων ήταν και ο τόπος που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν πριν τεσσερισήμισι χρόνια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, η γέννηση της κόρης τους δυνάμωσε ακόμη πιο πολύ αυτόν τον έρωτα.

Η μικρή τους πριγκίπισσα θα πάρει το όνομα Ίριδα και έχει φέρει χαμόγελα σε όλη την οικογένεια.

Όπως αναφέρουν στην εφημερίδα φίλοι του ζευγαριού, ο Βασίλης Μιχαήλ και η Χριστίνα Βακάκη σχεδιάζουν σύντομα να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας και η επιθυμία τους είναι το μυστήριο να γίνει σε κλειστό κύκλο.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Στη φόρα η άγνωστη σχέση της με έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες! Αποκάλυψη - τώρα!