Ασύλληπτος θρήνος! Πέθανε ηθοποιός πασίγνωστης σειράς!

Ποια είναι η αίτια θανάτου;

Ασύλληπτος θρήνος! Πέθανε ηθοποιός πασίγνωστης σειράς!

Ασύλληπτη θρήνος σκορπίστηκε με την είδηση ότι ηθοποιός πασίγνωστης σειράς πέθανε ξαφνικά σε ηλικία μόλις 30 ετών!

Ο ηθοποιός του «Game Of Thrones», Άντριου Ντάνμπαρ (Andrew Dunbar), έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών, την παραμονή των Χριστουγέννων στο σπίτι του στο Μπέλφαστ.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε εργαστεί στην δραματική σειρά του HBO ως ο σωσίας του Άλφι Άλεν στον ρόλο του Θήον Γκρέιτζοϋ (Theon Greyjoy). Επίσης, εργαζόταν ως Dj αλλά και ως ξεναγός στη μέρη που γυριζόταν η σειρά στη Βόρεια Ιρλανδία.

Για την ώρα τα αίτια θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο θαυμαστές και φίλοι του ηθοποιού έχουν αρχίσει να δημοσιεύουν μηνύματα για την τραγική απώλεια στα social media.

Μάλιστα, στις αρχές του μήνα "έφυγε" από τη ζωή πασίγνωστη ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από λατρεμένη σειρά!

Πηγή: ethnos.gr

Θρήνος! Πέθανε ηθοποιός από κορυφαία σειρά!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως πέθανε αγαπημένη ηθοποιός την οποία είχαμε γνωρίσει από κορυφαία σειρά.

Ήταν μία από τις σειρές που καθήλωσε τους τηλεθεατές όσο καμία άλλη και προσέφερε αρκετό γέλιο. Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού έσκασε σαν βόμβα!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Ταρπατζής!

Ο λόγος για την Jane Galloway Heitz, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «The Big Bang Theory» ενώ συμμετείχε και στο «Glee». Η ηθοποιός "έφυγε" σε ηλικία 78 ετών μετά από έμφραγμα. Ήταν χήρα και είχε μόνο μία κόρη και τρία εγγόνια.

Η Jane Galloway Heitz δεν ήταν μόνο ηθοποιός αλλά και παραγωγός, ενώ συμμετείχε στο κάστινγκ πολλών διάσημων σειρών.

Ηθοποιός πέθανε

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Θρήνος επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού πέθανε μια πασίγνωστη ηθοποιός της παλιάς εποχής.

Ήταν μια από τις πιο αγαπητές ηρωίδες της τηλεόρασης επί μια δεκαετία. Η ίδια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, μεταξύ αυτών καρκίνο στους πνεύμονες και τον εγκέφαλο.

Σε ηλικία 80 ετών η Βάλερι Χάρπερ, άφησε την τελευταία της πνοή. Το θάνατό της ανακοίνωσε η κόρη της, η οποία έγραψε στο Twiiter εκ μέρους του πατέρα της Τόνι Κατσιότι:

Θρήνος: Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Γούτης!

«Ο πατέρας μου, μου ζήτησε να στείλω αυτό το μήνυμα. "Η όμορφη και αγαπημένη σύζυγός μου επί σχεδόν 40 χρόνια πέθανε στις 10:06 μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη, αγαπημένη μου Βάλερι. Άντονι»

Έγινε διάσημη στο ρόλο της «Ρόντα Μόργκενστερν» στη σειρά "The Mary Tyler Moore Show".

undefined