Στο χειρουργείο γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Τι συνέβη;

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Στο χειρουργείο γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Τι συνέβη;

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο, ώστε να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που στάθηκε η αφορμή για να στερηθεί την μεγάλη της αγάπη! Τι συνέβη;

Η νεαρή καλλονή είχε ένα ατύχημα εν ώρα εργασίας στη Μύκονο, που την ανάγκασε να κυκλοφορεί με πατερίτσες αλλά και να μείνει εκτός επαγγελματικών δραστηριοτήτων για πάνω από ένα μήνα. Έτσι, στερήθηκε και την μεγάλη της αγάπη που είναι οι πασαρέλες!

Ο λόγος για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία είχε υποδυθεί την «Ισμήνη» στην σειρά «Προδοσίες» στον ΣΚΑΪ κι έγινε ακόμη πιο γνωστή με την σχέση που είχε με τον Κώστα Σόμμερ!

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πρόβλημα υγείας ηθοποιός

Η ίδια αναφέρθηκε σε συνέντευξη της και για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε. Λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Βρισκόμουν στη Μύκονο για ένα video shooting και ξαφνικά έπεσα και κυριολεκτικά έμεινα στον τόπο, που λένε. Το αριστερό μου πόδι πρήστηκε τόσο πολύ, που είχε γίνει τριπλάσιο και αναγκαστικά ακύρωσα τη δουλειά και ήρθα εσπευσμένα στην Αθήνα για να ξεκινήσω φυσικοθεραπείες. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα, αφού περπατάω. Όλα καλά, αλλά οι γιατροί που έχω επισκεφθεί μετά τη μαγνητική μού λένε ότι πρέπει να μπω να κάνω χειρουργείο προκειμένου να επανέλθει ο χιαστός».

Το ατύχημα επηρέασε, ευτυχώς, μόνο προσωρινά τα επαγγελματικά της, αφού θα πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Μάρκου Σεφερλή «Χαλβάη 5-0» που θα βγει στους κινηματογράφους στα τέλη Ιανουαρίου.

Σοκ για αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό! Το σοβαρό χειρουργείο...

Σοκ για αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό, η οποία έκανε σοβαρό χειρουργείο! Τι έχει συμβεί; Οι πρώτες της δηλώσεις!

Η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων ότι την εποχή έπαιζε στο θέατρο Μεταξουργείο και την παράσταση «Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ» είχε έναν τραυματισμό που την οδήγησε σε ένα χειρουργείο 3,5 ωρών.

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός σοκάρει: «Η κόρη μου γεννήθηκε με ένα σπάνιο σύνδρομο αϋπνίας»!

Σοκ για αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό! Το σοβαρό χειρουργείο...

Συγκεκριμένα είπε η Νίκη Παλληκαράκη: «Έσπασα το δάχτυλο επί σκηνής και για δέκα λεπτά συνέχισα να παίζω με αποτέλεσμα να γίνει 3,5 ώρες ένα χειρουργείο για να ‘ρθει το πόδι στη θέση του» και υπογράμμισε ότι «για δέκα λεπτά εγώ χοροπήδαγα, έτρεχα, ούρλιαζα».