Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε γνωστός συνθέτης!

Απέραντη θλίψη!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε γνωστός συνθέτης!

Θρήνος επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο, με την είδηση πως πέθανε γνωστός συνθέτης, ο οποίος "έφυγε" σε ηλικία 88 ετών!

Άξιος στον τομέα του, είχε καταφέρει να αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους συνθέτες!

Ο λόγος για τον Αμερικανό συνθέτη και στιχουργό Τζέρι Χέρμαν, ο οποίος, έγραψε μιούζικαλ όπως το "Hello, Dolly!" και "Το κλουβί με τις τρελές".

Ο Χερμαν είχε γεννηθεί το 1931 στη Νέα Υόρκη ενώ μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσεϊ. Ο ίδιος σε συνέντευξη του το 1996, εξομολογήθηκε πως του γεννήθηκε η επιθυμία να γράφει μουσική για μιούζικαλ, χάρη στους γονείς του που τον πήγαιναν στο Broadway από μικρό.

Να θυμίσουμε πως μεγάλο πένθος είχε "χτυπήσει" και τον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο, όταν πέθανε γνωστός συνθέτης!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε κορυφαίος Έλληνας συνθέτης!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως πέθανε ένας κορυφαίος Έλληνας συνθέτης!

Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο Γιώργος Ζήκας, μια εμβληματική μορφή του λαϊκού τραγουδιού της περίφημης σχολής της Θεσσαλονίκης. Ο Γιώργος Ζήκας γεννήθηκε στις 16 Μαΐου 1949 στη Θεσσαλονίκη. Ήταν συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής και ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού των τελευταίων 35 χρόνων.

Σταμάτησε το σχολείο στην Γ’ Γυμνασίου και σε ηλικία 16 ετών έγινε σχεδιαστής μόδας. Μετά τον στρατό άρχισε να φτιάχνει κοσμήματα. Με όχημα το κόσμημα πήγε στο Παρίσι όπου εκεί ξανασυναντήθηκε με τη μόδα. Στη συνέχεια άνοιξε μπαρ στη Θεσσαλονίκη και σε νησιά. Στην ηλικία των 30 έπεσε στα χέρια του τυχαία ένα μπουζούκι και τότε η ζωή του απέκτησε ένα άλλο νόημα.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή και ένας γνωστός τραγουδιστής!

Ο Γιώργος Ζήκας μπήκε στη δισκογραφία το 1985 με τα τραγούδια του δίσκου «Με τα φεγγάρια χάνομαι», που τραγούδησαν ο Σταύρος Λογαρίδης και η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Ο Διονύσης Σαββόπουλος ήταν ο άνθρωπος που τον «έσπρωξε» στη δισκογραφία.

Με ανάρτησή του στο Facebook η έτερη σπουδαία μορφή του πνεύματος, των γραμμάτων και της μουσικής στη Θεσσαλονίκη, ο Θωμάς Κοροβίνης, ανακοίνωσε με θλίψη την απώλεια του Γιώργου Ζήκα.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση ότι πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Ένα γεγονός που προκάλεσε απέραντη θλίψη πριν από λίγη ώρα.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Aron Eisenberg, που πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά της δεκαετίας του ’90 Star Trek: Deep Space Nine, πέθανε σε ηλικία 50 ετών.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε η σύζυγό του Malissa μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook.

Ασύλληπτη τραγωδία για γνωστό ηθοποιό! Η κόρη του πέθανε από σήψη!

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τον αγαπούσα πολύ και θα μου λείπει για πάντα. Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνω πως η αγάπη της ζωής μου και ο καλύτερος μου φίλος, Aron Eisenberg πέθανε νωρίτερα σήμερα. Ήταν έξυπνος, ταπεινός, αστείος. Ό,τι και αν έκανε έβαζε τον καλύτερο εαυτό του. Έζησε τη ζωή του με ενθουσιασμό και πάθος…».

It is with extreme regret and sadness to announce that my love and best friend, Aron Eisenberg, passed away earlier...

Posted by Malíssa Longo on Saturday, September 21, 2019