Έλενα Ράπτη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που επέλεξε να κάνει «κρυφό» γάμο!

Όλη η αλήθεια!

Έλενα Ράπτη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που επέλεξε να κάνει «κρυφό» γάμο!

Για πρώτη φορά αποκαλύπτει η Έλενα Ράπτη τον πραγματικό λόγο που θέλησε και επέλεξε να κάνει «κρυφό» γάμο!

Η γνωστή πολιτικός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής της.

Η είδηση του μυστικού γάμου της Έλενας Ράπτη με τον σωματοφύλακα της Κίμωνα Μπάλλα έσκασε σαν «βόμβα» το καλοκαίρι, με την ίδια να δημοσιεύει την επόμενη μέρα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, μια φωτογραφία από το γάμο της που είχε τελεστεί κάτω από άκρα μυστικότητα τον περασμένο Μάη.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ πολιτικά το γάμο μου», Αυτός είναι, όπως εξήγησε και ο λόγος που απέφυγε να αποκαλύψει το γάμο της, μέσα στην προεκλογική περίοδο.

«Δεν βιάστηκα να παντρευτώ γιατί ήθελα όταν θα το κάνω να είναι για πάντα. Μετά το γάμο η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό για να μπορέσεις να συνυπάρξεις με έναν άλλον άνθρωπο», λέει χαρακτηριστικά.

Έλενα Ράπτη: Και δεύτερη «κρυφή» εμφάνιση με τον Κίμωνα πριν τον γάμο! Μόλις κυκλοφόρησε η φωτογραφία...

Η Έλενα Ράπτη σε μια δεύτερη «κρυφή» εμφάνιση με τον Κίμωνα πριν τον γάμο του! Μόλις κυκλοφόρησε η φωτογραφία!

Η είδηση ότι η γνωστή πολιτικός παντρεύτηκε έσκασε σαν «βόμβα» μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, αφού το ανακοίνωσε η ίδια με μια φωτογραφία από τον γάμο της χωρίς όμως να αποκαλύπτει το πρόσωπο του συζύγου της.

Όπως σας έχουμε κάνει ήδη γνωστό ο σύζυγος της γνωστής πολιτικού είναι αστυνόμος Α' και έχει εργαστεί στην προσωπική φρουρά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ στη συνέχεια υπήρξε μέλος της προσωπικής της ασφάλειας.

Λίγες μόνο ώρες μετά την κυκλοφορία της φωτογραφίας που τους δείχνει μαζί σε δημόσια εμφάνιση στον γάμο του Σίμου Κεδίκογλου, πέρυσι τον Ιούνιο, κυκλοφόρησε ακόμη μία.

Το ένθετο «Gala» του πρώτου θέματος δημοσίευσε την δεύτερη φωτογραφία της Έλενας Ράπτη με τον Κίμωνα στην οποία η ίδια φαίνεται να φοράει ένα εντυπωσιακό midi μαύρο φόρεμα σακάκι και γόβες.

Πάντα διακριτικά πίσω της διακρίνεται ο σύζυγός της με μαύρο κοστούμι και γυαλιά αεροπόρου.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Έλενα Ράπτη: Και δεύτερη «κρυφή» εμφάνιση με τον Κίμωνα πριν τον γάμο! Μόλις κυκλοφόρησε η φωτογραφία...