Μαρέβα Μητσοτάκη: Έμοιαζε με βασίλισσα του χιονιού στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη! Το άσπρο ζιβάγκο που φόρεσε θα το ζηλέψετε!

Όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Έμοιαζε με βασίλισσα του χιονιού στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη! Το άσπρο ζιβάγκο που φόρεσε θα το ζηλέψετε!

Με βασίλισσα του χιονιού έμοιαζε η Μαρέβα Μητσοτάκη στο πλευρό του Κυράκου Μητσοτάκη! Θα ζηλέψετε το άσπρο ζιβάγκο που φόρεσε!

Η οικογένεια Μητσοτάκη συνεχίζει την μικρή του ανάπαυλα για τις γιορτές στο Μέτσοβο και οι εμφανίσεις τη συζύγου του Πρωθυπουργού «κλέβουν» για ακόμη μια φορά την παράσταση!

Πεζοπορία και σπορ στο χιονοδρομικό του Ανηλίου έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η οικογένειά του το Σάββατο ενώ την Παρασκευή είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία από τα βουνά της περιοχής με τις ευχές του.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα λευκό πλεκτό ζιβάγκο για τα χιόνια, που είναι πολύ διαχρονικό και όποιος δεν έχει στην ντουλάπα του σίγουρα θα το ζηλέψει!

Μαρέβα Μητσοτάκη Κυριάκος Μητσοτάκης

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η φούστα υπερπαραγωγή που "έκλεψε" τις εντυπώσεις στο γάμο της Καίσαρη!

Μια λαμπερή εμφάνιση έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη και κατάφερε να κλέψει όλες τις εντυπώσεις με την φούστα "υπερπαραγωγή" της! Όλοι στο γάμο της Καίσαρη γύρισαν και την κοίταγαν στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Στο κοσμικό αυτό γεγονός έδωσαν το παρών αρκετοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού αλλά και του πολιτικού κόσμου της χώρας, αλλά η ίδια κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly, την "τσάκωσε" να ποζάρει με τον άντρα της και τους φίλους τους, φορώντας μια καμηλό ψηλόμεση φούστα, ενώ φρόντισε να την συνδυάσει με ένα μαύρο τοπ με cut-outs. Θέλοντας να φέρει λίγη παραπάνω λάμψη έβαλε χρυσά σκουλαρίκια και κράτησε το μακιγιάζ της απλό, τονίζοντας την φυσική της ομορφιά.

Μαρέβα Μητσοτάκη εμφάνιση Μαρέβα Μητσοτάκη υπερπαραγωγή

Όπως πάντα ο Μητσοτάκης δίπλα της ήταν πολύ κομψός με το κουστούμι του και πιο χαρούμενος από ποτέ, αφού είχε στο πλευρό του την μεγάλη του αγάπη!

Βέβαια, το σύνολό της όταν συναντήθηκε με την Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν απερίγραπτο! Ίσως ότι καλύτερο έχουμε δει...

Μαρέβα Μητσοτάκη: Μαθήματα στυλ και ανθρωπιάς! Μοίρασε δώρα σε μικρούς ασθενείς! Δείτε φωτογραφίες...

Η Μαρέβα Μητσοτάκη για ακόμα μια φορά παρέδωσε μαθήματα στυλ αλλά και ανθρωπιάς καθώς θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr! Μοίρασε δώρα σε μικρούς ασθενείς και συγκίνησε...

Η επίσκεψη της στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες, ένα μόλις 24ωρο μετά την επιστροφή της από το ταξίδι στη Μεγάλη Βρετανία όπου είχε συνοδέψει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε έναν σημαντικό λόγο και, μάλιστα, συνέπεσε με μια ιδιαίτερη ημέρα, την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού. Η Μαρέβα Μητσοτάκη έφτασε λίγο πριν από το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη χαμογελαστή και από την πρώτη στιγμή θέλησε να επισκεφτεί τους θαλάμους για να συνομιλήσει με τους μικρούς ασθενείς, δείχνοντας ως μαμά και η ίδια άνετη και ιδιαίτερα επικοινωνιακή μαζί τους.

Μαρέβα Μητσοτάκη

Είχε φέρει, μάλιστα, και δώρα για όλα τα παιδιά και κάθισε για περισσότερες από δύο ώρες συνομιλώντας και παίζοντας μαζί τους. Από τους υπεύθυνους και εργαζόμενους του νοσοκομείου που την καλωσόρισαν και με τους οποίους συνομίλησε και ατομικά, στήθηκε και μια μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή με τους μαθητές του Δημοτικού Κολεγίου «Ανατόλια» που τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα στα ελληνικά και στα αγγλικά, με την κ. Μητσοτάκη να σιγοντάρει στις μελωδίες. Παρ' όλο που δεν το συνηθίζει, κάποια στιγμή πήρε τον λόγο για να τονίσει τη σημασία των εθελοντών ειδικά στα νοσοκομειακά ιδρύματα, λέγοντας: «Χρειαζόμαστε τους εθελοντές, αυτούς που πολλές φορές χωρίς να φαίνονται παράγουν έργο. Και εδώ, έχετε πολλούς. Συγχαρητήρια!».

Η έκπληξη από εργαζόμενους και μαθητές

Μαρέβα Μητσοτάκη Κυριάκος Μητσοτάκης

Μαρέβα αποκλειστικό

Η γλυκιά αναφορά στον πεθερό της!

Μαρέβα στυλ

Η Μαρέβα δήλωσε στην εκπρόσωπο του Ιδρύματος Παπαγεωργίου, Ζωή Ψαρρά-Παπαγεωργίου, στον πρόεδρο του Νοσοκομείου, Βασίλη Παπά, καθώς και στους εργαζόμενους πως είχε ακούσει για το έργο τους από τον πεθερό της, αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος μάλιστα το είχε εγκαινιάσει. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως με εκείνον διατηρούσε μια πολύ ωραία σχέση και πολλές φορές στο εξοχικό της οικογένειας στην Κρήτη έκαναν μαζί μεγάλους περιπάτους μιλώντας, φυσικά, για τα πάντα.

Βέβαια, το σύνολό της όταν συναντήθηκε με την Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν απερίγραπτο! Ίσως ότι καλύτερο έχουμε δει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ