Κατερίνα Καραβάτου: Μιλάει «ανοιχτά» για τις κρίσιμες στιγμές που πέρασε με τον Κρατερό Κατσούλη! «Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα...»!

Όλη η αλήθεια!

Κατερίνα Καραβάτου: Μιλάει «ανοιχτά» για τις κρίσιμες στιγμές που πέρασε με τον Κρατερό Κατσούλη! «Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα...»!

«Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα...», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου και μιλάει «ανοιχτά» για πρώτη φορά για τις κρίσιμες στιγμές που πέρασε ο γάμος της με τον Κρατερό Κατσούλη!

Το αγαπημένο ζευγάρι που απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του Star, στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» παραχώρησαν συνέντευξη και αναφέρθηκαν σε διάφορα κομμάτια, όπως ο γάμος τους!

Οι δυο τους αναγνωρίζουν μεγάλη επιτυχία με τα νούμερα τηλεθέασης, όπως δείχνουν καθημερινά τα μηχανάκια!

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Πώς είναι για ένα ζευγάρι να είναι μαζί και στο σπίτι αλλά και στη δουλειά;

Κρατερός: Όταν οι άνθρωποι δουλεύουν πάρα πολύ, είναι μαζί αλλά δεν είναι κιόλας.

Κατερίνα: Αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί αισθάνομαι σαν να έχουν περάσει πάρα πολύ γρήγορα.

Κρατερός: Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεσαι πως έχουν περάσει πολύ γρήγορα. Υπάρχουν, όμως, και στιγμές που αν καθίσεις και το σκεφτείς, θα τα καταλάβεις διαφορετικά αυτά τα χρόνια. Το 2020 κλείνω 30 χρόνια ως ηθοποιός. Σ’ το λέω και νομίζω πως μιλάω για κάποιον άλλο! Αν σταθώ, όμως, να θυμηθώ τι έχω κάνει και με ποιους ηθοποιούς έχω συνεργαστεί, θα τα θυμηθώ τα χρόνια. Έτσι ακριβώς είναι και οι σχέσεις.

Σε αυτά τα δέκα χρόνια η σχέση σας δοκιμάστηκε; Αντιμετωπίσατε κρίσιμες και κομβικές στιγμές;

Κατερίνα: Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές με τον Κρατερό. Σε αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την αρχή της σχέσης μας δεν ήταν όλα ρόδινα. Όταν λοιπόν αυτό συμβαίνει, δεν είναι δυνατόν να μην επηρεαστείς. Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια έχασα τον μπαμπά μου και σαφώς ήρθα αντιμέτωπη με διάφορες δυσκολίες.

Κρατερός: Εγώ έχω μια συγκεκριμένη άποψη για τις δυσκολίες, που όσο μεγαλώνω εδραιώνεται ακόμα πιο πολύ στην ψυχοσύνθεσή μου. Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι παρών σε αυτές. Επίσης να είσαι καθαρός μέσα σου και να έχεις αγάπη. Με αυτή τη συνθήκη μπορείς να αντιμετωπίσεις πολλές καταστάσεις. Σίγουρα, δεν μπορείς να προβλέψεις τα πάντα. Οπότε δεν έχει και νόημα να έχεις αγωνία για τα πάντα.

Όταν λοιπόν είσαι παρών στις καταστάσεις, βρίσκεις τις λύσεις. Η δυσκολία είναι να είσαι παρών και να μη σφίγγεται η ψυχή σου. Να μη σε πιάνει φόβος, να μη σε πιάνει λύπη και να μην παρασύρεσαι από μεγάλη χαρά. Με λίγα λόγια, να υπάρχει μια ισορροπία, μια ψυχραιμία και μια ηρεμία. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις ένα πιο καθαρό μυαλό. Αυτό που μου έμαθε η ζωή είναι πως πρέπει να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, να μη θεωρούμε τίποτα δεδομένο, να νιώθουμε την αγάπη μέσα μας και να τη μοιραζόμαστε, είπε στο People.

Τράκαρε με το αυτοκίνητο ο Κρατερός Κατσούλης! Η αποκάλυψη "έσκασε" από την Κατερίνα Καραβάτου!

"Έσκασε" η αποκάλυψη το πρωί της Παρασκευής από την Κατερίνα Καραβάτου για το ατύχημα που είχε ο Κρατερός Κατσούλης! Τράκαρε με το αυτοκίνητο!

Δεν ξημέρωσε ωραία ημέρα για τον παρουσιαστή αφού λίγο πριν φτάσει στο στούντιο του STAR είχε ένα ατύχημα, ευτυχώς για όλους χωρίς τραυματισμούς!

Η σύζυγός του και παρουσιάστρια των Κου Κου ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα:

«Να σας πω ότι ο Κρατερός δεν είναι αυτή τη στιγμή μαζί μας, γιατί έγινε ένα τρακάρισμα την ώρα που ερχόταν. Είναι όλα καλά, απλώς θα περιμένει την οδική βοήθεια. Μόλις μπορέσει θα είναι μαζί μας. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλώς ήταν ένα πολύ ατυχές περιστατικό. Σε λίγο θα είναι εδώ και είναι μια χαρά στην υγεία του» είπε χαρακτηριστικά η σύζυγός του!

Λίγα λεπτά μετά, βέβαια, εμφανίστηκε στο πλατό και αποκάλυψε πως εκείνος έφταιγε για το ατύχημα αυτό αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε κανείς τραυματισμένος και μάλιστα όλο αυτό λύθηκε με ευγένεια!