Βαρύ πένθος! «Έφυγε» από την ζωή ο Θάνος Μικρούτσικος!

Απέραντη θλίψη!

Βαρύ πένθος! «Έφυγε» από την ζωή ο Θάνος Μικρούτσικος!

Βαρύ πένθος! «Έφυγε» από την ζωή ο Θάνος Μικρούτσικος!

Ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας εδώ και καιρό.

Ο Θάνος Μικρούτσικος υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή, συνεπεία του χρόνιου προβλήματος που αντιμετώπιζε, και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Metropolitan.

Πηγή: iefimerida.gr

Θάνος Μικρούτσικος: Συγκίνηση για τον συνθέτη! Η κίνηση των δικών του που προκαλεί ανατριχίλα!

Μεγάλη συγκίνηση για τον αγαπημένο συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο! Προκαλεί ανατριχίλα η κίνηση των δικών του ανθρώπων στις δύσκολες ώρες που περνάει, ωστόσο αυτός που απουσίαζε ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μια από τις πιο ωραίες εκπλήξεις περίμενε τους θεατές της παράστασης «Εξάρχεια – Μπραχάμι» που παρουσιάζει κάθε Σάββατο ο Χρήστος Θηβαίος με τους String Demons στη μουσική σκηνή Σφίγγα, όταν ανάμεσα τους βρισκόταν και ο Γιάννης Χαρούλης, πολλά χρόνια φίλος του Χρήστου Θηβαίου.

Ο Χρήστος Θηβαίος φίλος και χρόνια συνεργάτης του Θάνου Μικρούτσικου, βασίζει μεγάλο μέρος του προγράμματος του στα τραγούδια του σπουδαίου συνθέτη. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Θηβαίος τον κάλεσε επί σκηνής και τραγούδησαν μαζί τον «Αμλετ της Σελήνης» ένα σπουδαίο τραγούδι του Θάνου Μικρούτσικου που περνά δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο, σε στίχους Αλκη Αλκαίου.

Μια πολύ συγκινητική στιγμή που ξεσήκωσε το κοινό που έζησε μια σπουδαία συνύπαρξη επί σκηνής.
Οι παραστάσεις του Χρήστου Θηβαίου και των String Demons συνεχίζονται και τον Ιανουάριο, κάθε Σάββατο βράδυ, στη μουσική σκηνή Σφίγγα, ενώ συμμετέχει και στη συναυλία-αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο στις 20 Ιανουαρίου στο Μεγαρο.

Θάνος Μικρούτσικος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Το μήνυμα από το νοσοκομείο!

Ο Θάνος Μικρούτσικος περνάει μία περιπέτεια και οι εξελίξεις με την υγεία του γνωστού μουσικού είναι ραγδαίες! Δείτε εδώ το μήνυμα που στάλθηκε μέσα από το νοσοκομείο!

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο, δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Facebook στο οποίο μιλά για την κατάσταση της υγείας του, καθώς όπως λέει δέχεται μηνύματα από πολλούς φίλους του.

Να θυμίσουμε πως ο Θάνος Μικρούτσικος παλεύει εδώ και λίγο καιρό με τον καρκίνο.

«Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ΄ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ΄ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει. Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα», γράφει μεταξύ άλλων ο μουσικοσυνθέτης.

Αναλυτικά, η ανάρτησή του:

«Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου. Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ΄ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ΄ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει. Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα. "Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος. Το να μην παραδίνεσαι αυτό είναι που λέει και ο αγαπημένος μου Χικμέτ».

Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου. Ενάμιση μήνα τώρα...

Posted by Thanos Mikroutsikos on Sunday, December 8, 2019