Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε! «Μπόρεσα να επιβιώσω από αυτό…»!

Τι τον οδήγησε στην εντατική;

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε! «Μπόρεσα να επιβιώσω από αυτό…»!

«Μπόρεσα να επιβιώσω από αυτό…», είπε μεταξύ άλλων γνωστός Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε!

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», στο Open και αναφέρθηκε στο πρόσφατο παρελθόν του!

Ο λόγος για τον Άκη Σακελλαρίου, ο οποίος μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε εξηγώντας τι ήταν αυτό που τον οδήγησε τελικά στην εντατική αλλά και πόσο τον έχει επηρεάσει στην ζωή του.

Άκης Σακελλαρίου ηθοποιός

Είπε χαρακτηριστικά:

«Kαι τώρα ακόμα είμαι πολύ φορτισμένος γιατί είδα ξανά τις εικόνες που με συντρόφευαν και με συντροφεύουν… Είναι μια αναγέννηση. Σκεφτόμουν μήπως κάνω μια αίτηση στο ΚΕΛΠΝΟ για το πόρισμα. Είναι από κλιματισμό. Εισπνέεται από υδρατμούς όταν κάνεις σπα ή χαμάμ κι εγώ τα έκανα αυτά. Υπάρχει μια έμφυτη αδυναμία στον κλιματισμό. Ζητάω να τον κλείσουν αν γίνεται. Μου πρότειναν να κινηθώ νομικά. Δε ξέρω αν θα το κάνω. Είμαι τόσο χαρούμενος που μπόρεσα να επιβιώσω από αυτό…».

Άκης Σακελλαρίου Έλα Χαμογέλα Open ηθοποιός πρόβλημα υγείας

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός συγκλονίζει με το πρόβλημα υγείας: «Δεν φοβάμαι πλέον τον θάνατο...»

Ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός συγκλόνισε με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ ανέφερε πως πλέον δεν φοβάται τον θάνατο.

Κατάθεση ψυχής από τον ηθοποιό.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όσα τον ταλαιπώρησαν.

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Συγκλονίζει με το πρόβλημα υγείας! «Δεν φοβάμαι πλέον τον θάνατο...»

-Πρόσφατα αντιμετώπισες ένα πρόβλημα υγείας.

«Είναι ανάξιο λόγου τώρα, μπορούσε να γίνει σοβαρό, αλλά το πρόλαβα και τελειώσαμε».

-Είσαι δυνατός χαρακτήρας, μοιάζεις να μη φοβάσαι τίποτα.

«Φοβάμαι μην πάθουν κάτι οι άνθρωποι που αγαπάω, τα παιδιά μου. Μετά την προσωπική περιπέτεια που είχα, δεν φοβάμαι το θάνατο, γιατί αυτόν τον αντιμετώπισα κάθε μέρα κατάματα».

-Τι εννοείς;

«Είχα μια προσωπική περιπέτεια τους τελευταίους μήνες, συναισθηματική, και δεν φοβάμαι ποτέ ξανά το θάνατο. Ο θάνατος είναι μέσα μας, δεν είναι ο βιολογικός. Το να πεθάνεις μια φορά και να τελειώσεις δεν πειράζει, το να πεθαίνεις κάθε μέρα είναι κάτι ανήκουστο και δεν πρέπει να το επιτρέψει κανένας άνθρωπος στον εαυτό του. Όποιος του κάνει κακό να φεύγει αμέσως από δίπλα του.

-Μου λες ότι «πέθαινες» καθημερινά για κάποιο χρονικό διάστημα;

«Εννοείται, για πολύ χρονικό διάστημα, αλλά αυτό με έκανε δυνατό και χαρούμενο που το αντιμετώπισα. Το να έχεις κάθε μέρα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή είναι ανήκουστα πράγματα. Η γνώμη μου είναι ότι ο κάθε άνθρωπος, γιατί πολύς κόσμος είναι σε μια σχέση, είτε συμβατικά είτε επειδή αγαπάει περισσότερο τον άλλο, πρέπει να φεύγει την ίδια στιγμή, να μην το αφήνει να εξελίσσεται και να του τρώει τα σωθικά», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.