Χρήστος Μάστορας: Έβαλε κόκκινο jacket και στήθηκε μπροστά από τεράστιο μπλε αυτοκίνητο! Έκανε την... αντίθεση!

Παρέδωσε μαθήματα... influencer!

Χρήστος Μάστορας: Έβαλε κόκκινο jacket και στήθηκε μπροστά από τεράστιο μπλε αυτοκίνητο! Έκανε την... αντίθεση!

Κόκκινο jacket φόρεσε ο Χρήστος Μάστορας και στήθηκε για φωτογραφία μπροστά από μπλε τεράστιο αυτοκίνητο. Έκανε την... αντίθεση με τα χρώματα.

Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του και όχι άδικα. Τα περισσότερα τραγούδια του με τις «Μέλισσες» έχουν... δοξαστεί από τους θαυμαστές του.

Ενεργός καθημερινά είναι και στο Instagram όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από τη ζωή του.

Σε μια από αυτές τις στιγμές, τον είδαμε να ποζάρει μπροστά από ένα μπλε φορτηγάκι και έκανε την αντίθεση στα χρώματα με το κόκκινο jacket που φορούσε.

Να σημειώσουμε πως πριν από αρκετό καιρό ο Χρήστος Μάστορας είχε συγκινήσει με το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Χρήστος Μάστορας αυτοκίνητο

Χρήστος Μάστορας: Δε σταμάτησε να κοιτάζει τη Βανδή! Έγινε "κόκκινη" με τα σχόλια η παρουσιάστρια!

Στο χθεσινό live του X-Factor, ο Χρήστος Μάστορας "τρελάθηκε" με την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και δε σταμάτησε λεπτό να κοιτάζει την όμορφη παρουσιάστρια! Εκείνη έγινε "κόκκινη" με τα σχόλια που άκουσε από τον τραγουδιστή.

Ακόμη μία μοναδική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή σημειώθηκε στον ημιτελικό του δημοφιλούς show του Open. Το κοντό της φόρεμα τράβηξε την προσοχή του Χρήστου Μάστορα ο οποίος της έκανε αρκετά σχόλια για την εμφάνιση της.

Μη χάσετε όλα όσα έγιναν στο χτεσινό επεισόδιο του X-Factor!

Στην αρχή, μετέφερε τα σχόλια που διάβαζε στο Twitter, ωστόσο στη συνέχεια, όταν ανέβηκε να τραγουδήσει μαζί με τον Δημήτρη Μπάση συνέχισε να την κολακεύει.

Χρήστος Μάστορας: Φόρεσε σακάκι στο πιο «χτυπητό» ροζ! Ο άντρας σου, θα το τολμούσε;

Ο Χρήστος Μάστορας φόρεσε σακάκι στο πιο «χτυπητό» ροζ! Ο άντρας σου, θα το τολμούσε; Πάντως το εν λόγω χρώμα, είναι το νούμερο ένα trend της σεζόν!

Μιλάμε φυσικά για το magenda pink, το οποίο φοριέται από άντρες και γυναίκες σε όλο το πλανήτη! Είναι η πιο ιδιαίτερη απόχρωση του ροζ και κολακεύει μελαχρινές αλλά και ξανθές, γυναίκες αλλά και άντρες!

Ο Χρήστος Μάστορας, με το δικό του μοναδικό στιλ ανέδειξε το trend με τον καλύτερο τρόπο και αν θες την γνώμη μας, σε περίπτωση που ο άντρας σου είναι γενικά μοντέρνος, ένα τετοιο σακάκι είναι top ιδέα για δώρο! Δείτε την σχετική φωτογραφία αλλά να σας θυμίσουμε ότι ο ίδιος το είχε φορέσει, όταν έκανε δηλώσεις για τις φήμες που θέλουν τις Μέλισσες να διαλύονται!