Νίνο: Αυτή είναι η αλήθεια για την σχέση του με την Αποστολία Ζώη! "Μιλούσαμε με τα..."

Τι δήλωσε η τραγουδίστρια;

Νίνο: Αυτή είναι η αλήθεια για την σχέση του με την Αποστολία Ζώη!

"Μιλούσαμε με τα μάτια!" Αυτή είναι όλη η αλήθεια για την σχέση του Νίνο με την Αποστολία Ζώη. Τα αποκάλυψε όλα η ίδια η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της!

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εφημερίδα Reallife και την Κορύνα Μανταγάρη, για το αν έχει νιώσει ποτέ στη ζωή της τον μεγάλο έρωτα!

«Κεραυνοβόλος έρωτας για μένα είναι όταν σταματά ο χρόνος τη στιγμή που πρωτοαντικρίζεις τον άλλον. Το έχω νιώσει μόνο μια φορά στη ζωή μου στην εφηβεία, σε έναν σχολικό χορό, όταν ήμουν 16-17 χρονών. Δεν έγινε τίποτα, και όταν του το είπα μετά από 10 χρόνια, δεν το πίστευε. Φυσικά και έχω πέσει στα πατώματα για έναν μεγάλο έρωτα. Τα συναισθήματά μου τα ζω στο 100% τους. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Είναι σαν να κοροϊδεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό».

«Αυτή την περίοδο η καρδιά μου ανήκει στον Νίνο. “Το πιο ωραίο συναίσθημα, εσύ, το πιο ωραίο χαμόγελο, εσύ, το μόνο νόημα σε αυτή τη ζωή”. O μόνος άνδρας που ακούει αυτά τα λόγια από εμένα είναι ο Νίνο. Πέρα από την πλάκα, η σχέση μου με τον Νίνο είναι από τις πιο αληθινές στη ζωή μου. Έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Από το στούντιο, μέχρι το βίντεο κλιπ, είχαμε τόσο κοινό καλλιτεχνικό κώδικα που δε χρειαζόμασταν καν λόγια. Μιλούσαμε με τα μάτια».

Εσείς ξέρατε πως πρόσφατα ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη στην Δέσποινα Βανδή; Δεν θα πιστέψετε την απίστευτη αντίδραση της!

Αποστολία Ζώη: Έγινε... δημοσιογράφος και πήρε συνέντευξη από τον Νίνο!

Δημοσιογράφος έγινε για λίγα λεπτά Αποστολία Ζώη και πήρε συνέντευξη από τον Νίνο με αφορμή την συνεργασία τους σε ένα κομμάτι που θα γίνει επιτυχία.

Είναι από τα πιο εκρηκτικά ντουέτα που βλέπουμε μετά από πολύ καιρό και θα τους δούμε στην ερωτική ροκ μπαλάντα με τίτλο “ΕΣΥ” .

Την είδηση έκαναν γνωστή μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram με κάποιες ανατρεπτικές αναρτήσεις που έκαναν.

Δημοσίευσαν μια διαφορετική συνέντευξη όπου παίρνουν συνέντευξη ο ένας στον άλλο. Χαλαροί και άνετοι συζητάνε σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων και κάνουν αποκαλύψεις. Όλα αυτά έρχονται μετά το απίστευτο ξέσπασμα που έκανε ο Νίνο στο Instagram.