Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο! Πέθανε η γυναίκα της ζωής του!

Θλίψη!

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο! Πέθανε η γυναίκα της ζωής του!
News 29.12.2019 17:34

Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος βιώνει τις πιο δύσκολες ώρες, αφού πέθανε η γυναίκα της ζωής του!

Συγκεκριμένα «έφυγε» από την ζωή η λατρεμένη του μητέρα, η γυναίκα που τον έφερε σε αυτόν τον κόσμο, τον μεγάλωσε και τον ανέθρεψε!

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Σύρρος Βάιος μέσω μιας ανάρτησής του στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Σύρρος Βάιος

«Αντίο κα. Αγλαϊα. Σ’ ευχαριστώ γιατί μ’ έκανες αυτό που είμαι… με τις Αρχές και τις Αξίες που είχες και μου πέρασες στο DNA… για όλες τις ευτυχισμένες στιγμές που μου χάρισες απλόχερα με τη στοργή σου απ’ όταν ήμουν μικρό παιδί… Έφυγες με αξιοπρέπεια, όπως σου άξιζε… Σ’ ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να παλέψω κι εγώ γι’ αυτά που πίστευες και πιστεύω… Να χτίσω κι εγώ άλλους καλούς ανθρώπους στην οικογένειά μας, όπως έκανες κι εσύ. Σ’ ευχαριστώ για όλα!!! Αντίο μητέρα…».

δημοσιογράφος πέθανε μητέρα Σύρος Βάιος

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες πέθανε ένα γνωστός δημοσιογράφος!

Θρίλερ για γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο! Ο γιος του έπεσε θύμα παραθρησκευτικής οργάνωσης και αγνοείται

Θρίλερ με γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο, που ο γιος του έπεσε θύμα σέχτας και αγνοείται εδώ και μέρες.

Τα ίχνη του 20χρονου γιου του από τις 20 Νοεμβρίου έχει χάσει ο Ντίνος Θεοδωρίδης, πρόεδρος της Ένωση Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso,ο νεαρός είχε αναχωρήσει με πτήση από την Αθήνα με πρώτη στάση το Μιλάνο και τελικό προορισμό την πόλη Άαλμποργκ της Δανίας.

Το ταξίδι του 20χρονου όμως σύμφωνα έγινε θρίλερ καθώς ο πατέρας φοβάται πως ο γιος του έχει πέσει θύμα σέχτας, μίας παραθρησκευτικής οργάνωσης.

«Ο Νικόλας είναι ένα πολύ κλειστό και ντροπαλό παιδί. Περνούσε πολλές ώρες στον υπολογιστή κάνοντας chat και παίζοντας video games. Έκανε εκπαίδευση για να γίνει αεροσυνοδός και μας είχε πει ότι έχει εκπαίδευση στις 26 Νοεμβρίου στο Μιλάνο. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 26ης Νοεμβρίου με παίρνει τηλέφωνο και με ενημέρωση ότι έφτασε στο Μιλάνο. Ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε. Την επόμενη μέρα τον καλώ ξανά και το είχε κλειστό. Είχε αφήσει ανοιχτά τα mails του στον υπολογιστή του. Έψαξα και βρήκα το εισιτήριο που είχε ως τελικό προορισμό το Άαλμποργκ της Δανίας. Καλώ την αεροπορική εταιρεία και μου λένε ότι η εκπαίδευση ήταν στις 12 Ιανουαρίου. Μου είχε πει ψέμματα! Πήρε τον χρόνο του για να εξαφανιστεί. Από το αεροδρόμιο της Δανίας μου επιβεβαίωσαν την άφιξή του στη χώρα, όχι και την αναχώρησή του. Οι Αρχές της Δανίας έδωσαν σήμα για την εξαφάνισή του».

Την ίδια ώρα οι αρχές της Δανίας θεωρούν ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια, ενώ ο Ντίνος Θεοδωρίδης κάνει έκκληση στον γιο του να δώσει ένα σημάδι ζωής

Σοκ ωστόσο προκάλεσε και μια ακόμα μεγάλη απώλεια στον χώρο της τηλεόρασης, όταν ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα νέα, πως "έφυγε' από τη ζωή γνωστός μεγάλος δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος: Πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος!

Θρήνος! Πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος μετά από εγχείρηση!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share