Σακης Ρουβάς: Μεγάλη απώλεια για τον τραγουδιστή! Στο πλευρό του η Κάτια Ζυγούλη!

Τι συνέβη;

Σακης Ρουβάς: Μεγάλη απώλεια για τον τραγουδιστή! Στο πλευρό του η Κάτια Ζυγούλη!

Μεγάλη απώλεια «έσκασε» για τον γνωστό τραγουδιστή, Σάκη Ρουβά και η Κάτια Ζυγούλη όπως πάντα στέκεται στο πλευρό του!

Με μια δημοσίευση του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να μοιραστεί την θλίψη του!

Όπως έγινε γνωστό από εχθές το βράδυ ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Θάνος Μικρούτσικος έχασε την «μάχη» με τον καρκίνο και «έφυγε» από την ζωή! Από τότε πολλοί καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας και όχι μόνο έχουν εκφράσει την λύπη τους!

Ένας από αυτούς είναι και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θέλησε να πει με τον δικό του τρόπο ένα «αντίο» δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους πόσο πολύ έχει λυπηθεί για αυτόν τον χαμό! Φυσικά, στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη που τον στηρίζει σε κάθε στιγμή, είτε καλή είτε κακή!

Δείτε την δημοσίευση του:

Σάκης Ρουβάς Θάνος Μικρούτσικος

Αντίστοιχα, είχε σταθεί στο πλευρό της Κάτιας Ζυγούλης ο Σάκης Ρουβάς όταν χρειάστηκε να βρεθεί στο νοσοκομείο!

Σάκης Ρουβάς: Ξεκινάει ο "Γολγοθάς" του τραγουδιστή! Η Ζυγούλη δε φεύγει λεπτό από το πλευρό του!

Ο Σάκης Ρουβάς έχει να αντιμετωπίσει δύσκολες μέρες καθώς την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει ο «Γολγοθάς» του αγαπημένου τραγουδιστή! Φυσικά, η Κάτια Ζυγούλη δε φεύγει στιγμή από το πλευρό του συζύγου της!

Ο καιρός περνάει και ο ημιτελικός του "The Voice" πλησιάζει, με τον Σάκη Ρουβά και την ομάδα του να προετοιμάζονται πυρετωδώς για να τα σαρώσουν όλα!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έστειλε μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μέσα από το οποίο ζήτησε τη στήριξη όλων για τον ημιτελικό!

Να σας θυμίσουμε πως εντοπίσαμε τον άγνωστο αδερφό του Σάκη Ρουβά!

«We’re in this together! Τελευταία πρόβα, ένα βήμα πριν τους ημιτελικούς και ο Αριστοτέλης, η Άννα, η Ειρήνη και η Μυρτώ θα βάλουν τα δυνατά τους για να φτάσουν μέχρι εκεί με τη στήριξή σας»!

Σάκης Ρουβάς: Ανακοίνωσε τη νέα του αρχή! Στον δρόμο που χάραξε η Κάτια Ζυγούλη...

Ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε τη νέα του αρχή! Στον δρόμο που χάραξε η Κάτια Ζυγούλη και εκείνος και.... η ανάρτηση προκάλεσε πανικό!

Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και ο Σάκης αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα της Κάτιας στα επαγγελματικά.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ο Σάκης Ρουβάς ανοίγει το δικό του κανάλι στο Youtube και η Κάτια Ζυγούλη είναι η πρώτη διδάξασα στην οικογένεια! Το δικό της κανάλι σαρώνει σε προβολές και ο Σάκης Ρουβάς βλέποντας μπροστά, είπε να κάνει κι εκείνος κάτι αντίστοιχο. Την ανακοίνωση μάλιστα, έκανε μέσω Instagram!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Να θυμίσουμε ότι χτες, βρήκαν ένα μωρό σκυλάκι έξω από το σπίτι τους!