Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η γυναίκα που προσπάθησε να την αντιγράψει! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ο λόγος για την...

Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η γυναίκα που προσπάθησε να την αντιγράψει! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Αυτή είναι η γυναίκα που προσπάθησε να αντιγράψει την Σία Κοσιώνη! Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ πριν λίγο καιρό αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή πάνω της και να υιοθετήσει ένα look που ομολογουμένως της ταιριάζει απόλυτα!

Η Σία Κοσιώνη τόλμησε κι έκανε ένα πολύ κοντό αγορέ μαλλί που συνδέεται απολύτως αρμονικά με το πρόσωπο της και σήμερα ανακαλύψαμε πως η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έκανε hair look που μοιάζει πολύ σε αυτό της παρουσιάστριας!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Και θα υποδεχτω την καινουργια χρονια με καινουργια μαλλια και καινουργια μυαλα!!Το νεο λουκ απο τα μαγικα χερια του @alexandrosbalampanis #hair #newhair #newlook #haircut #alexandrosbalabanis».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Αυτή είναι η "δίδυμη αδερφή" της Σία Κοσιώνη! Θα την δείτε και θα μείνετε «κάγκελο»!

Αυτή είναι η "δίδυμη αδερφή" της Σία Κοσιώνη! Και όμως, το παραδέχεται και η ίδια! Θα την δείτε και θα μείνετε «κάγκελο»!

Η ίδια αν και τηρεί σοβαρό look και μια πιο αυστηρή εμφάνιση, επιλέγει μια στο τόσο να δείξει και τον πιο κεφάτο χαρακτήρα της!

Για αυτό το λόγο η ίδια είχε ανεβάσει δημοσίευμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και έλεγε, «Κάποτε μου έλεγαν ότι μοιάζω με την Έλσα. Τώρα μου λένε ότι μοιάζω με την κυρία εδώ! Αν ξέρει κανείς ποια είναι να μου πει να ξέρω κι εγώ! #cartoon #mycartoon #kids #imagination #funny».

Εσείς τι λέτε, μοιάζει;

Aν είστε φαν της, δεν θα πιστέψετε αυτό. Πήρε τσάντα που έκανε τους πάντες να παραμιλούν!

Σία Κοσιώνη: Πήρε αγκαλιά τον «άγγελο» της και πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πιο γλυκό στιγμιότυπο! Πήρε στην αγκαλιά της τον πανέμορφο "άγγελο" της ζωής της και πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της!

Η αγαπημένη δημοσιογράφος περνάει τις ημέρες των Χριστουγέννων παρέα με την οικογένειά της και δεν χάνει την ευκαιρία να αξιοποιήσει όλο της τον ελεύθερο χρόνο με τον γιο της, Δήμο.

Η δημοσιογράφος άλλωστε ασχολείται πολύ με τον γιο της. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους είχε "συλλάβει" και σε μία βόλτα στα μαγαζιά!

Η ίδια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ γλυκιά φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της και το διαδίκτυο "παραληρεί"!