Δέσποινα Βανδή: Δεν θα πιστέψετε ποιος της έκανε αφιέρωση! Αυτή ήταν η απάντησή της!

Η δημοσίευση που "έριξε" το Instagram!

Δέσποινα Βανδή: Δεν θα πιστέψετε ποιος της έκανε αφιέρωση! Αυτή ήταν η απάντησή της!

Δεν θα πιστέψετε ποιος έκανε αφιέρωση στην Δέσποινα Βανδή! Η τραγουδίστρια ήταν φανερά συγκινημένη και έσπευσε να δώσει το δικό της μήνυμα! Αυτή ήταν η απάντησή της!

Η θαυμάστριά της δεν άντεξε και ανέβασε ένα "γλυκό" ποστ στον λογαριασμό της στο Instagram!

Ο λόγος για την Δανάη Μπάρκα! Δείτε αναλυτικά τι έγραψε στην τελευταία της ανάρτηση.

«Η Δέσποινα. Το 1999 κάπου ανάμεσα στον Κραουνάκη και την Κική Δημουλά-που στο σπίτι ακούγονταν όλη μέρα- μια φίλη μου μου έμαθε το «Γέλα μου» και την Δέσποινα Βανδή. Έγινα μεγάλη θαυμάστρια γιατί μου φαινόταν λαμπερή,πάντα χαμογελαστή και με ταλέντο.Το 2005 την γνώρισα στο θέατρο Αποθήκη και έπαθα τρέλα. Από το 2008 κάθε χρόνο είμαι πάντα στην Δέσποινα. Μεγαλώνοντας άρχισα να καταλαβαίνω ότι αυτό μου με γοήτευε πάντα σε εκείνη ήταν η αλήθεια της. Η αισθητική της. Ο επαγγελματισμός της.

Το πόσο σοβαρά παίρνει αυτό που κάνει. Όταν γνώρισα τα παιδιά της-ο άνθρωπος φαίνεται από τα παιδιά του λέει η γιαγιά μου- είδα ότι όντως είναι μια φοβερή τυπισσα...και την λάτρεψα ακόμα πιο πολύ. Τώρα πια έχω την χαρά να την συναναστρέφομαι,να της λέω τις σκέψεις μου,να περνάω βράδια μαζί της και να παίρνω την φοβερή ενέργεια του «ροζ» καμαρινιού. Όσο την γνώριζα σαν καλλιτέχνη την αγαπούσα,όσο την γνωρίζω σαν άνθρωπο την λατρεύω. Είναι απ αυτούς τους ανθρώπους που δεν σταματάει να προσπαθεί ποτέ,πάντα παλεύει για το καλύτερο,ασχολείται και με την τελευταία λεπτομέρεια που αφορά στην δουλειά της,είναι πάντα ευγενική-ακόμα και στα δύσκολα,είναι πάντα έτοιμη για όλα,κάνει ένα ολόκληρο μαγαζί να είναι όρθιο 2 ωρες και να τραγουδάει ( αν δείτε τι γίνεται φετος στο acro θα συνειδητοποιήσετε τι εννοώ ) και δεν χάνει ποτέ το χαμογελό της. Τέτοιους ανθρώπους να θαυμάζουμε..Ανθρώπους που πάνω και κάτω απ τη σκηνή είναι υπέροχοι,με ωραία ενέργεια,με ωραία μυαλά,με χιούμορ με πίστη στα όνειρα τους και παιδεία.

Δε δε Δεσποινα ✨♥️
Σ’ αγαπώ ♥️
——
Έκθεση 16ης γυμνασίου με τίτλο «Η φίλη μου Δέσποινα».

Σε αυτό το μήνυμα λοιπόν δεν μπόρεσε να αντισταθεί η γνωστή τραγουδίστρια και έδωσε αμέσως την απάντησή της.

Δέσποινα Βανδή Instagram

Δείτε επίσης και τις δημόσιες ευχές της για τις γιορτές! Τι ευχήθηκε σε όλους;

Δέσποινα Βανδή: Ένας όμορφος κύκλος στην ζωή της έκλεισε! Το δημόσιο «ευχαριστώ»!

Ένας όμορφος κύκλος στην ζωή της Δέσποινας Βανδή έκλεισε και θέλησε να πει ένα δημόσιο «ευχαριστώ» σε όσους βρέθηκαν δίπλα της.

Η τραγουδίστρια χθες αποχαιρέτησε το κοινό του X-factor, αφού έγινε ο τελικός, όπου και βγήκε ο μεγάλο νικητής που κέρδισε το έπαθλο. Ποιος παίκτης κέρδισε το παιχνίδι;

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε ένα βίντεο από την κοινή εμφάνιση που έκανε επί σκηνής με την Μελίνα Ασλανίδου, τον Χρήστο Μάστορα και τον Γιώργο Θεοφάνους, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της και την κριτική επιτροπή, ενώ συνεχάρη τον μεγάλο νικητή και τους συμμετέχοντες.

«Τελειώσαμε χθες λοιπόν αυτό το μεγάλο ταξίδι του Χ-Factor. Με μια αγκαλιά από πανέμορφα τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους και πόσα άλλα που θα ήθελα να πούμε από αυτά που έχει γράψει και δεν είπαμε! Ευχαριστώ όλους μου τους συνεργάτες που κάναν τη ζωή μου πιο εύκολη σε αυτό μου το εγχείρημα, της παρουσίασης και ελπίζω κι εγώ να μην τους δυσκόλεψα ιδιαίτερα! Λήδα δε θα μπορούσα χωρίς εσένα και το ήξερα από την πρώτη μέρα που είπα το ναι! Περικλή μου και Άκη είστε υπέροχοι! Νίκη, Τζούλια και αγαπημένη μου Τζο! Φυσικά την όμορφη παρέα των ταλαντούχων κριτών και του Άρη Μακρή που πραγματικά ήταν εξαιρετικός! Τον Βαγγέλη μας που χωρίς αυτόν τίποτα δε θα ήταν on time! Την Τσέιλι για τις υπέροχες χορογραφίες και τους μοναδικούς μας χορευτές και γενικότερα όλο τον κόσμο που είναι πάρα πολλοί και συνέβαλαν στο να βγει αυτό το show! Συγχαρητήρια στον Γιάννη Γρόση και σε όλα τα παιδιά! Είναι τόσο ταλαντούχα που το μόνο που τους λείπει είναι η δισκογραφία για να συνεχίσουν στο ταξίδι της μουσικής πιο επαγγελματικά! Και φυσικά τους αγαπημένους μου Mi-Ro, Βασίλη Μπουλούμπαση, Βάσω Νακοπούλου, Έλενα Βαζούρα και Παύλο Μαυροειδή, που ήταν κοντά μου συνέχεια! Περικλή! «Πλατουλιτσα»! Τέλος!» , έγραψε στη λεζάντα που το συνόδευε.