Snik: Με αυτή την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «έχασε» το μυαλό του! Είχε άνοιγμα στο στήθος...

Τι έγραψε στην φωτογραφία της;

Snik: Με αυτή την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «έχασε» το μυαλό του! Είχε άνοιγμα στο στήθος...

Με αυτή την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ο Snik «έχασε» το μυαλό του, όταν είδε το άνοιγμα που είχε στο στήθος η φόρμα της.

Το μοντέλο σε όλα τα επεισόδια του GNTM είχε πραγματοποιήσει looks που μας άφηναν με το στόμα ανοιχτό. Επέλεγε ρούχα που αναδείκνυαν τα χαρακτηριστικά της και το άψογο κορμί της.

Μια εμφάνιση της που είχε προκαλέσει εγκεφαλικά, ήταν αυτή με το μίνι φόρεμα της με παγιέτες, το οποίο είχε συνδυάσει με ροζ σακάκι.

Σε μια φωτογραφία της στο Instagram, όπου πόζαρε με μαύρη ολόσωμη φόρμα με άνοιγμα στο στήθος, ο Snik δεν μπόρεσε να μην της σχολιάσει.

Η φατσούλα που της έγραψε, τα λέει όλα...

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφάνιση

Snik: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έγινε «αρνάκι»! Πώς του πήρε το μυαλό;

Με αυτό τον τρόπο ο Snik, ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έγινε «αρνάκι». Πως του πήρε το μυαλό το μοντέλο πριν περίπου ένα μήνα;

Εδώ και λίγες εβδομάδες πρώτο θέμα συζητήσεων στις εκπομπές είναι η σχέση του μοντέλου με τον Έλληνα ράπερ, με τα σχόλια να μην έχουν τέλος.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες μια κίνηση του σωματοφύλακα του σε δημοσιογράφο, εξόργισε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος τον έκραξε δημόσια και με την σειρά του ο Snik του απάντησε στο Instagram.

Ο έρωτας τους ξεκίνησε όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει την επιτυχία του με την Τάμτα που έχει τον τίτλο «Seniorita».

Ο Snik δεν άργησε να τις κάνει σχόλιο, με τις φήμες να λένε πως έτσι ξεκίνησαν να μιλάμε και δεν άργησαν να είναι μαζί.