Καφέ της Χαράς: Η Αγλαϊα επιστρέφει και θα υπάρξουν... μπερδέματα! Στο πρόσωπο θα είναι μια άλλη!

Η αποκάλυψη που περιμέναμε!

Καφέ της Χαράς: Η Αγλαϊα επιστρέφει και θα υπάρξουν... μπερδέματα! Στο πρόσωπο θα είναι μια άλλη!

Η Αγλαϊα, η κυρά δασκάλα του Καφέ της Χαράς επιστρέφει στο χωριό και θα υπάρξουν... μπλεξίματα, αφού πριν μπει στο ψυχιατρείο είχε κάψει το καφέ της Βάλιας.

Μια ημέρα έμεινε από την μεγάλη πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και από νωρίς πρωταγωνιστές, έχουν δώσει πολλά spoiler για την σειρά.

Η Άννα Χατζησοφιά μίλησε στο tvnea.com και ερωτήθηκε για κάποιους από τους ρόλους που είχαν ακουστεί πως θα απουσιάζουν στο νέο «Καφέ» και έβγαλε τη σπουδαία είδηση. Από την άλλη ποιο ρόλο δεν θα δούμε;

Πολύς ντόρος έχει γίνει με το αν θα παίξει η «Μπουλίτσα» στα νέα επεισόδια. Τελικά τι ισχύει;

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει ντόρος, και δεν τον έχω παρακολουθήσει κιόλας. Θα παίξουν όσοι ήρωες απαιτούνται από το σενάριο, το οποίο είναι εξ εξελίξει.

Η Σοφία Μουτίδου θα επιστρέψει πιο μετά;

Ο σχεδιασμός που έχουμε κάνει με τον Χάρη περιλαμβάνει ένα δυναμικό come back της Αγλαΐας, που έχει εξελιχθεί εντυπωσιακά και απρόβλεπτα.

Μάλιστα, στην επιστροφή της θα είναι μια άλλη, γιατί εκτός του ότι τα χρόνια θα έχουν περάσει, η ηθοποιός σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα το πρόσωπο της δασκάλας.

Συγκλονίζει η «Αγλαΐα» από το Καφέ της Χαράς»! Δείτε το πρόσωπο του άντρα της που αυτοκτόνησε!

Συγκλονίζει η «Αγλαΐα» από το «Καφέ της Χαράς» και μπορείτε να δείτε το πρόσωπο του άντρα της που αυτοκτόνησε!

Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, ή αλλιώς «Αγλαΐα» από το Καφέ της Χαράς», μερικούς μήνες μετά την αυτοκτονία του πρώην άντρα της, μιλά για πρώτη φορά για το θέμα.

«Είναι η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου. Δεν το έχω διαχειριστεί αυτό, κανείς μας δεν είναι καλά. Πήραμε κάποιες πρώτες συμβουλές, τόσο εγώ, όσο και το παιδί από την Μέριμνα και θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις και το χειμώνα. Είμαστε σε καλό δρόμο ως προς την διαχείριση που κάνει το παιδί, αλλά εγώ δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει ακόμα», είπε η ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα «Αγορά»

Καφέ της χαράς: Ο γιος της «Χαράς» και εκείνη μοιάζουν σαν δίδυμοι! «Τρομάξαμε» όταν είδαμε φωτογραφία...

Τι τον οδήγησε όμως σε αυτό το σημείο; «Κανείς δεν ξέρει. Απ’ ό, τι μπορώ να καταλάβω ήταν κάτι τελείως παρορμητικό. Δεν το είχε σχεδιάσει», απάντησε η Σοφία Μουτίδου, που γνωρίσαμε ως «Αγλαΐα» από το Καφέ της Χαράς».


Και δήλωσε για τον πρώην άντρα της: «Ήμασταν ερωτευμένοι και αυτό έμεινε μέχρι το τέλος. Πανικόβλητη αγάπη μέχρι την τελευταία στιγμή. Χωρίσαμε γιατί ήμασταν πιο ειλικρινείς από τους άλλους. Ποιος έχει τα κότσια να πει “ως εδώ η σχέση μου, όμως από εκεί και πέρα εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια;». Δείτε το πρόσωπό του, όπως δημοσιεύτηκε στο Iefimerida:

Συγκλονίζει η «Αγλαΐα» από το Καφέ της Χαράς»! Δείτε το πρόσωπο του άντρα της που αυτοκτόνησε!