Γνωστή παρουσιάστρια ποζάρει λίγο πριν την γέννα! Η φουσκωμένη της κοιλίτσα "έριξε" το Instagram!

Ο λόγος για την...

Γνωστή παρουσιάστρια ποζάρει λίγο πριν την γέννα! Η φουσκωμένη της κοιλίτσα

"Έριξε" το Instagram με την "τρυφερή" της ανάρτηση! Γνωστή παρουσιάστρια ποζάρει λίγο πριν την γέννα και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Η ίδια ως λάτρης των social media, δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί την γλυκιά στιγμή με τους ακόλουθούς της!

Ο λόγος για την Φλορίντα Πετρουτσέλι! Η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της Άρη Γούτο, περιμένουν πως και πως να κρατήσουν στα χέρια τους το μικρό τους "αγγελουδάκι".

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά, «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα τα μηνύματα και της αμέτρητες ευχές που στείλατε ! Εγώ και η Μαίρη είμαστε πολύ χαρούμενες και περιμένουμε με ανυπομονησία το αδερφάκι της!???#babyloading #family #secondtimemum #happymoments».

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και το Instagram παραληρεί!

Αυτή η πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και το Instagram... όπως είναι φυσικό, παραληρεί!

Όλοι ανυπομονούν για τη γέννηση αυτού του μωρού και η μέλλουσα μανούλα δεν κρύβει τη χαρά της. Ποζάρει με την κοιλίτσα της έξω στις 31 βδομάδες και είναι πιο υπέροχη από ποτέ.

Νίκη Θωμοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Ο λόγος για τη Μαντώ Γαστεράτου η οποία έχει δείξει ότι παρά την εγκυμοσύνη της είναι ικανή να κάνει πολλά! Με μία γλυκιά δημοσίευσή της στο Instagram, θέλησε να δείξει την ανυπομονησία της για τον ερχομό του παιδιού της!

Τα likes έπεσαν βροχή, ενώ ένα σχόλιο γεμάτο αγάπη άφησε και η Ελένη Μενεγάκη.

μαντώ έγκυος

μενεγάκη γαστεράτου

Πριν λίγες μέρες αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα στο Instagram!

Με μια φωτογραφία μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα στο Instagram, ενώ λίγες μέρες πριν αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της!

Νίκη Θωμοπούλου και Γιάννης Μαρακάκης διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, περιμένοντας τη γέννηση του παιδιού τους.

Ποια είναι η Νίκη Θωμοπούλου; Η ζωή της 24χρονης που έκλεψε την καρδιά του Γιάννη Μαρακάκη

Η μέλλουσα μανούλα θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με μία τρυφερή φωτογραφία στο Instagram. Έτσι μαζί με το μανικιούρ της μας έδειξε και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Πριν λίγες μέρες αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της και σήμερα μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα!