Σκάνδαλο με ερωτικό τρίγωνο! Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής χώρισε την σύζυγο του για τα μάτια της... ανιψιάς του!

Ξέσπασε σάλος!

Σκάνδαλο με ερωτικό τρίγωνο! Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής χώρισε την σύζυγο του για τα μάτια της... ανιψιάς του!

Σκάνδαλο ξέσπασε για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή που φαίνεται να είναι μπλεγμένος σε ερωτικό τρίγωνο! Ο ίδιος χώρισε την σύζυγό του για τα μάτια της... ανιψιάς του!

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο, έχοντας στο ενεργητικό του μερικές από τις μεγαλύτερες μεταγραφές.

Ωστόσο πρόσφατα απασχόλησε για άλλον λόγο τα media αφού αποφάσισε να χωρίσει την γυναίκα του, με την οποία ήταν μαζί 12 χρόνια και έχει αποκτήσει 3 παιδιά, μια και είναι με την ανιψιά της!

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Ζιβανίλντο Βιέιρα ντε Σόουζα, γνωστό ως Χουλκ της Shanghai SIPG ο οποίος πλέον είναι σε σχέση με την ανιψιά, Καμίλα Άνγκελο!

Βραζιλία Hulk ποδοσφαιριστής

Hulk ερωτικό τρίγωνο ανιψιά

Hulk ποδοσφαιριστής σύζυγος

Επίσης, χαμός έγινε με ακόμη ένα ερωτικό τρίγωνο όταν πασίγνωστος ποδοσφαιριστής έκανε σχέση με γυναίκα... συμπαίκτη του!

Σκάνδαλο! Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σε πάρτι με ναρκωτικά και ιερόδουλες! (Βίντεο)

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι πασίγνωστος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σε πάρτι με ναρκωτικά και ιερόδουλες!

Το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, και δείχνει τον διεθνή ποδοσφαιριστή με σπουδαίο βιογραφικό να βρίσκεται στο συγκεκριμένο πάρτι.

Ο λόγος για τον Ζερεμί Μενέζ, τον πρώην επιθετικό μεταξύ άλλων των Παρί, Μίλαν και Ρόμα, που αγωνίζεται πλέον στη β’ κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα της Paris FC.

Σκάνδαλο! Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σε πάρτι με ναρκωτικά και ιερόδουλες! (Βίντεο)

Στο βίντεο λοιπόν φαίνεται ο 32χρονος να βρίσκεται σε πάρτι σε σπίτι γεμάτο από ναρκωτικά, αλκοόλ και ιεδόδουλες.

Πένθος: Έφυγε από τη ζωή γνωστός ποδοσφαιριστής!

Ο ίδιος βέβαια διέψευσε τα πάντα, ακόμα και το βίντεο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε πριν από πέντε μήνες ενώ ήμουν σε διακοπές στο Μεξικό. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά και τα τεστ ντόπινγκ μπορούν να το δείξουν!

Η γυναίκα στο βίντεο δεν είναι ιερόδουλη, μην βγάζετε ιστορίες που δεν συνέβησαν, καθώς σύντομα θα αποδείξω ότι όλα ήταν απλώς μια χαλάρωση».