Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την "άδειασε" γνωστός σχεδιαστής μόδας! "Δεν μας χρειάζεται αυτή!"

Ο λόγος για τον...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την

Γνωστός σχεδιαστής μόδας "άδειασε" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! "Δεν μας χρειάζεται αυτή!" Τι ήταν αυτό που τον εξόργισε τόσο με την παρουσιάστρια;

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" και δεν δίστασε να αποκαλύψει για το πως αισθάνεται για ορισμένα άτομα στην showbiz.

Ο λόγος για τον Νίκο Αποστολόπουλο! Σε ερώτηση για το πως του φαίνονται ορισμένες παρουσιάστριες, ο ίδιος λέει για την Σπυροπούλου πρώτα, «Αυτή μπορείτε να την αφήσετε εκεί που είναι, έτσι κι αλλιώς δεν μας χρειάζεται αυτή. Δεν έλειπε από την τηλεόραση, ούτε λείπει. Να κάτσει εκεί που είναι, είναι καρικατούρα ανθρώπινη. Σαν το μαϊμουδάκι μου είναι».

Και συνεχίζει με την Ευαγγελία Αραβανή, «Είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά δυστυχώς δεν το ξέρει όπως πρέπει να το ξέρει η ίδια. Εγώ τη βρίσκω πάρα πολύ όμορφη. Δεν είναι τόσο χαριτωμένη σαν παρουσιάστρια, αλλά θα μπορούσε κάποιος να την εκπαιδεύσει».

Ωστόσο να θυμίσουμε πως η Σπυροπούλου βρισκόταν πρόσφατα στο νοσοκομείο! Δείτε ποια ήταν η πρώτη δημοσίευσή της!

Αποκάλυψη - "βόμβα": Αυτό είναι το άτομο που δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Αποκάλυψη - "βόμβα" έκανε γνωστός δημοσιογράφος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το άτομο που δεν θα συνεργαζόταν ποτέ μαζί της!

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων και για την παρουσιάστρια!

Ο λόγος για τον Κώστα Τσουρό, ο οποίος όταν ερωτήθηκε με ποιον δεν θα συνεργαζόταν ποτέ, δεν δίστασε να απαντήσει άμεσα.

Τσουρός - Σπυροπούλου

Από τις γυναίκες παρουσιάστριες ποια είναι π καλύτερη αυτά τη στιγμή;

Η Ναταλία!

Αν ήσουν διευθυντής καναλιού σε ποια θα έδινες το πρωινό; Μενεγάκη ή Σκορδά;

Στη Σκορδά το πρωινό, στη Μενεγάκη το μεσημεριανό! Όπως είναι και τώρα!

Το διπλωματικά...

Γιατί μου αρέσουν και οι δυο πολύ γι' αυτό.

Με ποια παρουσιάστρια δεν θα συνεργαζόσουν ποτέ;

Κοίτα, εγώ γενικά μπορώ να προσαρμοστώ εύκολα σε μια ομάδα και νομίζω ότι και οι άλλοι μπορούν να τα βρουν μαζί μου. Με ποια δε θα ήθελα ποτέ... δεν είναι τώρα στην τηλεόραση αλλά ας πούμε, δεν θα δούλευα ποτέ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για παράδειγμα.

Γιατί;

Γιατί, θεωρώ ότι η Κωνσταντίνα έχει ακόμα πολλά πράγματα να μάθει για να γίνει παρουσιάστρια.

Είχα δει ένα απόσπασμα από το «Πρωινό» και είχες πει ότι δεν αλλάζει ο άνθρωπος, ότι και που πήγε στο Survivor δεν αλλάζει το προφίλ της. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος. Είχες μιλήσει για το θέμα με τις απολύσεις. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Είναι η μοναδική όμως για την οποία ακούγονται πράγματα; Εάν ισχύουν, έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που πάρα πολλοί άλλοι κάνουν στην τηλεόραση;

Δεν κάνουν πάρα πολλοί το ίδιο πράγμα. Εγώ τουλάχιστον, δεν έχω αντιμετωπίσει το ίδιο πράγμα. Εγώ τότε βέ­βαια, δεν ήμουν εκεί αλλά επειδή ξέρω από συναδέλφου και επειδή ευτυχώς ή δυστυχών οι ίδιοι συνάδελφοι βρισκόντουσαν υπό ένα καθεστώς τρομοκρατίας και δεν μπορούσαν να βγουν και να μιλήσουν, αλλά όπως κατα­λαβαίνει στην πιάτσα είμαστε και ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί, νομίζω ότι αυτό που έκανε τότε δεν το έχει κάνει άλλος συνάδελφος και κανένας άλλος παρουσιαστής.

Με την Κατερίνα Καινούργιου ποιες είναι οι σχέσεις σας; Ή δεν έχετε σχέσεις;

Δεν έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις.

Κάποτε νομίζω είχατε μια...

Τι... κόντρα; Όχι, υπήρχε κάτι και ακόμα υπάρχει αλλά ο καθένας λέει την άποψη του, δεν είναι ότι υπάρχει κόντρα. Η Κατερίνα λέει την άποψη της, εγώ λέω την άποψη μου. Δεν σημαίνει ότι σε οτιδήποτε λες υπάρχει κόντρα.

Τι μουσική ακούς;

Τα πάντα, δεν έχω τέτοια θέματα. Ούτε έχω συγκεκριμένη μουσική που μου αρέσει.

Νότη Σφακιανάκη ακούς;

Αμέ ναι, γιατί;

Γιατί είχες πει πιο παλιά ότι είναι φασίστας.

Ναι, επίσης έχω πει ότι είναι καλύτερα να τραγουδάει παρά να μιλάει. Οπότε όταν τραγουδάει μου αρέσει και τον ακούω.

Ωστόσο η ίδια βρισκόταν πρόσφατα στο νοσοκομείο! Δείτε ποια ήταν η πρώτη δημοσίευσή της!

Πηγή: Grande